ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ Νάστος και Καλέ

Στον ΟΦΗ Νάστος και Καλέ
ΟΦΗ, Καλέ, Νάστος

Στην ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών προχώρησε ο ΟΦΗ. Στο δυναμικό της ομάδας του Ηρακλείου ανήκουν πλέον οι Ανέστης Νάστος και Έλτον Καλέ. Ισχυροποιήθηκαν οι "μελανόλευκοι", που τα δίνουν όλα για την άνοδο.

Ο ΟΦΗ αναζητούσε παίκτη στα αμυντικά χαφ και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ανέστη Νάστου. Ο 27χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος πρόσφατα απο τον Ολυμπιακό Βόλου, βρέθηκε το Σάββατο (30/1) στο Ηράκλειο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική, ώστε να την βοηθήσω και εγώ να ξεφύγει απο την Γ' Εθνική και να επιστρέψει σιγά-σιγά εκεί που πραγματικά αξίζει, να βρίσκεται δηλαδή στη μεγάλη κατηγορία. Να είναι βέβαιοι όλοι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό σε αυτήν την ομάδα, για να πετύχει το στόχο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο» ανέφερε ο Νάστος. Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου 1989 και έχει παίξει μέχρι σήμερα σε Hλυσιακό, Αιγάλεω, Νίκη Βόλου, Κέρκυρα, Φωκικό, Πανηλειακό, Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Βόλου.

Στον ΟΦΗ Νάστος και Καλέ

Στα "μελανόλευκα" και ο Έλτον Καλέ. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται να είναι από τους βασικούς συντελεστές της προσπάθειας που θα κάνει ο ΟΦΗ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη, που έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, βρέθηκε το Σάββατο (30/1) στα γραφεία στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης και υπέγραψε, μετά απο συζήτηση που είχε με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη, τον Γενικό Αρχηγό Γιάννη Τσακαλάκη και τον Δημήτρη Αποστολάκη.

Στον ΟΦΗ Νάστος και Καλέ

Ο Καλέ δήλωσε: « Ξέρω την ομάδα για τους φιλάθλους της και το γήπεδο. Οταν έπαιζα στον Εργοτέλη ερχόμουν σε κάποια παιχνίδια και ξέρω την ατμόσφαιρα. Είναι πραγματικά εκπληκτική. Μπορεί η ομάδα να παίζει στην Γ' Εθνική, αλλά ο κόσμος της πόλης ζει για αυτήν την ομάδα και το ξέρω καλά γιατί έχω ζήσει εδώ. Θέλω να παίξω σε αυτό το γήπεδο και για αυτούς τους φιλάθλους. Τις τελευταίες μέρες που είμαι ξανά στο Ηράκλειο, με βλέπουν στο δρόμο και με παροτρύνουν να βοηθήσω τον ΟΦΗ. Είναι φανταστικοί. Βλέπω στα πρόσωπα τους την αγάπη τους για αυτήν την ομάδα και θα προσπαθήσω και εγώ να δώσω ότι μπορώ για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Τώρα όμως πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, να κερδίζουμε για να πετύχουμε το στόχο μας». Ο Καλέ έχει δικαίωμα συμμετοχής απο το αμέσως επόμενο παιχνίδι του ΟΦΗ με την Α.Ε. Ηράκλειο, στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ