ΟΦΗ

Στον ΟΦΗ και ο Αργυρόπουλος

Στον ΟΦΗ και ο Αργυρόπουλος
Αργυρόπουλος

Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος αποτελεί την 4η μεταγραφή του ΟΦΗ. Μετά τους Μαχαίρα, Ντίνα και Βαφέα, η ομάδα του Ηρακλείου απέκτησε και τον 28χρονο δεξιό μπακ.

Στο ρόστερ του ΟΦΗ ανήκει πλέον και ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Οι "μελανόλευκοι" προχώρησαν στην απόκτηση του 28χρονου δεξιού οπισθοφύλακα, ο οποίος είχε μείνει χωρίς ομάδα το τελευταίο εξάμηνο, έχοντας αγωνιστεί τη σεζόν 2016-2017 σε Πανιώνιο και Ηρακλή στη Super League.

"Ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος γεννήθηκε στις 29 Μαίου 1990 στην Κόρινθο. Εχει ύψος 1μ78. Η θέση του είναι ακραίος αμυντικός και μπορεί να αγωνιστεί δεξιά, αλλά και αριστερά. Εχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Απόλλων Σμύρνης, Πανιώνιο και Ηρακλή. Η συμφωνία του ΟΦΗ με το Λεωνίδα Αργυρόπουλο είναι για έξι μήνες, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο" ανέφερε η ΠΑΕ.

Ο Κορίνθιος δήλωσε: "Είναι τεράστια ευθύνη να φοράς τη φανέλα του ΟΦΗ. Θα τα δώσω όλα για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στην ομάδα και να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που αξίζει" ανέφερε ο νέος παίκτης των Κρητικών, ο οποίος, όπως και οι Βαφέας - Μαχαίρας - Ντίνας, θα προπονηθούν την Τρίτη (23/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντίνας και Βαφέας στον ΟΦΗ
Μαχαίρας, η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ
Ανατροπή με on fire Μάνο ο ΟΦΗ, "κόλλησαν" Δόξα Δράμας και Τρίκαλα
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ