ΟΦΗ

Στο... ρελαντί ο ΟΦΗ, 2-0 τον Ηλυσιακό

Στο... ρελαντί ο ΟΦΗ, 2-0 τον Ηλυσιακό
ΟΦΗ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με γκολ των Πόποβιτς (24') - Καλέ (50') ο ΟΦΗ, νίκησε εύκολα 2-0 τον Ηλυσιακό στο "Γεντί Κουλέ" και συνεχίζει να συγκατοικεί στην κορυφή της Γ' Εθνικής με τον Φωστήρα.

Εύκολο αποδείχθηκε για τον ΟΦΗ το εμπόδιο του Ηλυσιακού στο Ηράκλειο. Για την 28η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Ηρακλείου επικράτησε 2-0 και εξακολουθεί να βαδίζει χέρι - χέρι με τον Φωστήρα.

Στο 7' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, ενώ στο 19' ο γκολκίπερ της αθηναϊκής ομάδας, Σηφάκης, πραγματοποίησε εντυπωσιακή απόκρουση στο πλασέ του Χαντί. Στο 23' οι "μελανόλευκοι" σπατάλησαν μοναδική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Πόποβιτς έκανε το γύρισμα, αλλά ο Περογαμβράκης δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο... ρελαντί ο ΟΦΗ, 2-0 τον Ηλυσιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το γκολ τελικά μπήκε στο 24'. Ο Πόποβιτς εξαπέλυσε "κεραυνό" μακριά έξω από την περιοχή και η μπάλα καρφώθηκε στην αριστερά πλευρά των διχτύων του Σηφάκη (1-0). Το 2-0 σημειώθηκε στο 50'. Ο Καλέ έκανε διαγώνιο δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Σηφάκη. Ακολούθησαν και άλλες καλές στιγμές με τον κατά κράτος ανώτερο ΟΦΗ, με Περογαμβράκη, Φραγκουλάκη και Κιάσσο, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε για τρίτη φορά στα δίχτυα. Ο ΟΦΗ έφτασε τους 62 βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Φωστήρας, που νίκησε 3-1 τον Ιάλυσο.

Στο... ρελαντί ο ΟΦΗ, 2-0 τον Ηλυσιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ραπτάκης, Νάστος, Φραγκουλάκης, Χαντί (69' Φαμπίνιο), Πόποβιτς (79' Σακλαμάκης), Καλέ, Περογαμβράκης (65' Μπουρσέλης).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Σηφάκης, Μέξης, Χατζηγιαννάκος, Σίσκος, Μπερής, Αμανατίδης (64' Φλέγγας), Τζώρτζης, Σταύρου, Ιωάννου (46' Σαμπανάι), Θανόπουλος (52' Στρίγγας), Πουλάκος

Τα παιχνίδια που απομένουν για ΟΦΗ, Φωστήρα

ΟΦΗ: 29η αγωνιστική: Άλιμος - ΟΦΗ (8/5), 30ή αγωνιστική: ΟΦΗ - Φωστήρας (15/5)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: 29η αγωνιστική: Επισκοπή - Φωστήρας (8/5), 30ή αγωνιστική: ΟΦΗ - Φωστήρας (15/5)

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ