ΟΦΗ

Στο πλάνο και ο Χάβος για τον ΟΦΗ

Στο πλάνο και ο Χάβος για τον ΟΦΗ
Χάβος INTIME SPORTS

Στον ΟΦΗ θέλουν να πάρουν έναν προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα από την Γ' Εθνική μέχρι την Super League και να χτίσει την ομάδα από την αρχή και το όνομα του Μάκη Χάβου είναι ανάμεσα σε αυτά των υποψηφίων.

Δυνατά και για τον πάγκο του ΟΦΗ παίζει το όνομα του Μάκη Χάβου με την ομάδα των "εννιά" να επιθυμεί να προσλάβει στα ηνία του συλλόγου έναν έμπειρο προπονητή από την Super League ο οποίος θα υπογράψει κλειστό τριετές συμβόλαιο. Κάτι το οποίο θα σημαίνει πως θα αναλάβει να οδηγήσει και να χτίσει την ομάδα από την Γ' Εθνική μέχρι την Super League.

Στις σκέψεις των εννιά επιχειρηματιών είναι και τα ονόματα των Αναστόπουλου, Χριστόπουλου χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει συζήτηση με κανέναν εκ των τριών. Το μόνο σίγουρο είναι πως η διάθεση που υπάρχει είναι για έναν έμπειρο τεχνικό.

Τα προηγούμενα 24ώρα υπήρξε συνάντηση των εννιά όπου αποφασίστηκαν τα καθήκοντα του καθενός. Όπως αποφασίστηκε, καθήκοντα αντιπροέδρου της κίνησης αναλαμβάνει οΓιάννης Φασουλάςενώ οΓιάννης Πολεμαρχάκηςθα είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο τμημάτων αναλαμβάνοντας καθήκοντα γενικού αρχηγού με τουςΠαντελή ΣαπουνάκηκαιΓιάννη Τσακαλάκηνα είναι εκείνοι που συμπληρώνουν την τριάδα σε αυτό το πόστο.

ΟΜανώλης Μανωλιδάκηςαναλαμβάνει καθήκοντα ταμία ενώ γενικός διευθυντής ανέλαβε το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗΜιχάλης Σερπετσιδάκης.Επίσης υπεύθυνος επικοινωνίας ορίστηκε ο Δημήτρης Αποστολάκης.

Θέλουν τεχνικό διευθυντή τον Χατζηνικολάου

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νίκο Χατζηνικολάου δεν προορίζεται για τον πάγκο της ομάδας αλλά για τεχνικός διευθυντής και στον άνθρωπο που θα έχει άμεση επαφή με την διοίκηση των εννιά. Όλα όμως αναμένεται να πάρουν τον δρόμο τους από την Δευτέρα όταν και θα ξεκινήσουν οι επαφές των ανθρώπων του ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ