ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ
Μιλοσάβλιεφ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην απόκτηση του Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ προχωρά ο ΟΦΗ, που θέλει πάση θυσία την άνοδο στη Football League. Στο Ηράκλειο από τη Δευτέρα (12/10) ο 28χρονος Σέρβος τέως μέσος του Λεβαδειακού.

Ένας ακόμα παίκτης που από τον Λεβαδειακό συνεχίζει στον ΟΦΗ είναι ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ. Μετά τον Ηλία Κώτσιο, και ο Σέρβος αναμένεται να υπογράψει στους Ηρακλειώτες, που "παλεύουν" για την άνοδο στη Football League.

Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος χαφ ταξίδεψε στην πόλη του Ηρακλείου και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Από το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014 ο Μιλοσάβλιεφ έπαιζε στην ομάδα της Βοιωτίας. Εκείνο το εξάμηνο κατέγραψε 13 συμμετοχές και σημείωσε 2 γκολ. Κατά την περασμένη σεζόν μέτρησε 29 συμμετοχές και έξι τέρματα, ενώ εφέτος αγωνίστηκε σε 26 λεπτά στην πρεμιέρα της Super League με τον Ατρόμητο.

"Μπράβο σε παίκτες και κόσμο"

Ο ΟΦΗ πέτυχε την πρώτη του νίκη στην Γ' Εθνική, κερδίζοντας την Κηφισιά με 1-0. Με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ευχαρίστησε τον κόσμο του ΟΦΗ, που βρέθηκε την Κυριακή (11/10) στο γήπεδο: "Μπράβο στους παίκτες μας που έδειξαν στο γήπεδο ποιος είναι ο ΟΦΗ και μπράβο στον κόσμο μας και την ιδανική συμπεριφορά στις εξέδρες και την δυναμική παρουσία του. Ολοι μαζί, με πίστη και υπομονή θα τα καταφέρουμε" αναφέρεται.

* Με προπόνηση την Δευτέρα (12/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τη Γλυφάδα. Ο Τζέκος που εξέτισε την ποινή επιστρέφει στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι. Την Τρίτη (13/10) οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν ρεπό.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ