ΟΦΗ

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Ισμαΐλ Σασί

Στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ ο Ισμαΐλ Σασί
ΟΦΗ, πανηγυρικό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο Ηράκλειο βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ισμαΐλ Σασί προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Ισμαΐλ Σασί, έφτασε το Σάββατο στο Ηράκλειο προκειμένου τη Δευτέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να τελειώσει και το τυπικό μέρος της απόκτησης του.

Ο διεθνής Τυνήσιος επιθετικός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε και το αθλητικό κέντρο της ομάδας του Ηρακλείου. Ο Σασί που θα περάσει τη Δευτέρα από εξετάσεις, έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα του.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ο Σασί τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι εδώ. Περιμένω να ξεκινήσω τη δουλειά.Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μεταγραφή μου στον ΟΦΗ και θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Γνωρίζω αρκετά για τη νέα μου ομάδα. Για την ιστορία της και τον εκπληκτικό κόσμο που έχει. Έχω δει παιχνίδια του ΟΦΗ και ξέρω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας.

Θέλω πραγματικά να το ζήσω όλο αυτό. Την όμορφη ατμόσφαιρα, στο γήπεδο του ΟΦΗ. Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σαν το Ελληνικό και να είναι σίγουρος ο κόσμος του ΟΦΗ, ότι θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα».

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ