ΟΦΗ

Στο αέρα το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ

Στο αέρα το ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να έχει οριστεί κανονικά από την Super League αλλά οι παίκτες των Κρητικών που δεν προπονήθηκαν ούτε την Παρασκευή θα έχουν τον τελευταίο λόγο για το αν θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο.

Στον αέρα βρίσκεται η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχει οριστεί κανονικά από την Super League για το Σάββατο το μεσημέρι και αυτοί που θα πάρουν την απόφαση θα είναι οι παίκτες των Κρητικών. Την Παρασκευή δεν προπονήθηκαν και μετά από δύο ώρες συζήτησης μεταξύ Μαχλά και ποδοσφαιριστών αποφασίστηκε ότι το τελευταίο λόγο θα τον έχουν οι παίκτες και οι τελικές εξελίξεις θα παρθούν το πρωί του Σαββάτου.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν δίωρη συνάντηση με τον Νίκο Μαχλά όπου και τέθηκε επί τάπητος το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον της ομάδας. Η οριστική απόφαση θα παρθεί αύριο το πρωί ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ποδοσφαιριστές ήταν αντίθετοι στο ενδεχόμενο να παίξουν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Εν τω μεταξύ στο τραπέζι έπεσε και η λύση του να αποχωρήσει από τώρα η ομάδα από το πρωτάθλημα και να μην δώσει το παρών στα παιχνίδια που απομένουν. Άλλωστε εν μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό ενώ με μόλις 15 παίκτες στην διάθεση του Αναστόπουλου η ομάδα δεν μπορεί να παρουσιάσει κάτι αξιοπρόσεκτο.

Ότι είναι να γίνει όμως θα αποφασιστεί στην διάρκεια του Σαββάτου ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και σχετική ανακοίνωση από την διοίκηση των κρητικών.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ