ΟΦΗ

"Στηρίξτε τον ΟΦΗ να ανέβει και θα σας επιβραβεύσουμε"

"Στηρίξτε τον ΟΦΗ να ανέβει και θα σας επιβραβεύσουμε"

Η ΠΑΕ ΟΦΗ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να αγοράσει διαρκείας για να ανέβει η ομάδα στη Super League και όσοι το κάνουν, θα επιβραβευτούν.

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ έκανε η ΠΑΕ για τα διαρκείας ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League. Η ηρακλειώτικη ΠΑΕ τονίζει πως όσοι στηρίξουν τον ΟΦΗ, θα επιβραβευτούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στηρίξτε φέτος τον ΟΦΗ να ανέβει στην Σούπερ Λίγκ και εμείς θα σας επιβραβεύσουμε".

Με το σύνθημα αυτό η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ανακοίνωσε και επίσημα ότι οι φίλαθλοι που θα πάρουν φέτος εισιτήριο διαρκείας, θα έχουν το προνόμιο έκπτωσης 25% στο εισιτήριο διαρκείας της νέας περιόδου, εφ’ όσον η ομάδα ανέβει στην Σούπερ Λίγκ.

"Η συμπαράσταση σας φέτος είναι πιο σημαντική από ποτέ", αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ, που καλεί τους φιλάθλους να γεμίσουν φέτος το γήπεδο και να προσφέρουν ηθική και οικονομική βοήθεια στην ομάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Μια ακόμη όμως σημαντική πρωτοβουλία, της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, είναι η απόφαση που αφορά στα εισιτήρια διαρκείας της θύρας 6. Σε κάθε αγορά εισιτήριου διαρκείας σε αυτή τη θύρα (70 ευρώ κόστος), τα 10 ευρώ θα πηγαίνουν στο ίδρυμα «το χαμόγελο του παιδιού», σε μια απόφαση με κοινωνικά κριτήρια της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 150 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στο μεταξύ, τα πρώτα 150 εισιτήρια διαρκείας της φετινής περιόδου έχουν ήδη φύγει.

Στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκτιμούν ότι η κίνηση είναι ικανοποιητική και δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αυτήν την εποχή και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο από τα τέλη του Αυγούστου και στις αρχές του Σεπτεμβρίου η κίνηση δυναμώνει.

Τα εισιτήρια διαρκείας του ΟΦΗ διατίθενται καθημερινά, απο τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

-Θύρα 1,4,5,6 70 ευρώ

-Θύρα 2,3 180 ευρώ

-Θύρα 7 300

-Θύρα 8 250 ευρώ

-Θύρα 9 κάτω 400 ευρώ

-Θύρα 9 πάνω 500 ευρώ"

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ