ΟΦΗ

Στην ομάδα επιχειρηματιών τα ηνία του ΟΦΗ από τον ερασιτέχνη

Στην ομάδα επιχειρηματιών τα ηνία του ΟΦΗ από τον ερασιτέχνη

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ συνεδρίασε μετά την Γ.Σ. της ΠΑΕ και αποφάσισε να δώσει το χρίσμα στην ομάδα επιχειρηματικών και τους κάλεσε άμεσα σε συνάντηση ώστε να δρομολογηθούν οι επόμενες εξελίξεις.

Στην ομάδα επιχειρηματιών που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον ΟΦΗ, αποφάσισε να αναθέσει και επίσημα τα ηνία της ομάδας, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ.

Μετά την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στην οποία αποφασίστηκε η διάλυση της ΠΑΕ ΟΦΗ και η συμμετοχή της ομάδας στην Γ Εθνική τη νέα περίοδο, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποίησε, αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την πρόταση της ομάδας επιχειρηματιών.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για το θέμα αυτό αναφέρει πως

«Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ αποφάσισε να κάνει αποδεκτή την πρόταση της ομάδας επιχειρηματιών και την καλεί άμεσα σε συνάντηση για να ολοκληρωθεί το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών».

Επικεφαλής ο Σηφάκης

Λίγες ώρες αργότερα σε συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, παρουσία του Αντώνη Καράτζη, αποφασίστηκε πως ο Αντίπας Σηφάκης είναι ο άνθρωπος που μπαίνει επικεφαλής της ομάδας των Κρητικών επιχειρηματιών από την στιγμή που ο Μανώλης Παπακαλιάτης αρνήθηκε την πρόταση και αποχώρησε.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ