ΟΦΗ

Στην Κρήτη οι Ιταλοί, ξεκινάει ο έλεγχος

Στην Κρήτη οι Ιταλοί, ξεκινάει ο έλεγχος
INTIME SPORTS

Οι εκπρόσωποι των Ιταλών επενδυτών έφτασαν στο Ηράκλειο το βράδυ της Τρίτης και άμεσα θα ξεκινήσει ο έλεγχος ενώ θα βρεθούν και στις εξέδρες του "Γεντί Κουλέ". Επιστροφή για Τριποτσέρη στην 18άδα.

Στο Ηράκλειο βρίσκονται από το απόγευμα της Τρίτης (16/12) οι εκπρόσωποι των Ιταλών επενδυτών που θέλουν να μπουν στον ΟΦΗ και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες με τον οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο να ξεκινάει την Τετάρτη το πρωί και τα αποτελέσματα του θα δείξουν κατά πόσο οι Ιταλοί θα μπουν ή όχι στην ΠΑΕ>

Στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης που τους υποδέχτηκε και στην συνέχεια τους μετέφερε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου ενώ είναι πολύ πιθανόν οι εκπρόσωποι των Ιταλών να βρεθούν στο "Γεντί Κουλέ" για να δουν το ματς με την Καλλονή.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Μυτιλήνη με μια προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του ΟΦΗ το απόγευμα της Τρίτης ενώ εν συνεχεία ανακοινώθηκε 18άδα από τον Τζενάρο Γκατούζο.

Η 18άδα του ΟΦΗ για το ματς με την Καλλονή

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Τριποτσέρης ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει στην ενδεκάδα ενώ ο Ιταλός τεχνικός είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο Γεντί Κουλέ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για το αυριανό ματς με αντίπαλο την Καλλονή στο Γεντί Κουλέ (5.15μμ.).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τζενάρο Γκατούζο επέλεξε 18 παίκτες που είναι οι: Λόρια, Αγριμάκης, Μεϊτέ, Στάθης, Μονιάκης, Αρτόλα, Μακρής, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης, Αντελέγιε, Πετρόπουλος , Ροβίθης, Μαραθιανός, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Δαμιανάκης, Μπολάκης και Μερεμβιασβίλι.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τζορτζ, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Κάλαϊτζιτς, Φαζός, Ραζάκ και οι Γιαγκιόζης, Φερούζ, Μανιδάκης".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ