ΟΦΗ

Στην Γ' Εθνική τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ

Στην Γ' Εθνική τη νέα σεζόν ο ΟΦΗ
ΟΦΗ, Μανουσάκης INTIME SPORTS

Η Γενική Συνέλευση του ΟΦΗ αποφάσισε την λύση της εταιρείας κάτι που στέλνει αυτόματα την ομάδα στην Γ' Εθνική ενώ μέχρι το βράδυ αναμένεται να έχει υπάρξει απόφαση για το ποια πρόταση για το αύριο της ομάδας του Ηρακλείου θα πάρει το χρίσμα.

Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη, για το μέλλον του ΟΦΗ, Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα και πλέον ο ΟΦΗ μπαίνει στην νέα εποχή που θα τον βρει στην Γ΄εθνική.

Στην διάρκεια της Γ.Σ. αποφασίσθηκε η λύση της εταιρίας μετά από 36χρόνια , ορίστηκαν οι εκκαθαριστές κ.κ Μανουσάκης, Φασομυτάκης και τις επόμενες ώρες θα συνεδριάσει το Δ.Σ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για να αποφασίσει σε ποια από τις δυο προτάσεις που έχουν κατατεθεί θα δώσει το χρίσμα για την επόμενη μέρα της ομάδας του Ηρακλείου.

Στην διάρκεια της Γ.Σ. βέβαια ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιάννης Δανδάλης εκφράζοντας την προσωπική του άποψη τόνισε οτι: « Ο κόσμος είναι λογικό να ζητά απαντήσεις. Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη με αίσθημα ευθύνης, εκτιμά και τις δύο προτάσεις. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες. Θα εκλέξουμε μια από αυτές. Εγώ στηρίζω την πρόταση των επιχειρηματιών και το λέω δημόσια, για να είμαι ξεκάθαρος. Έχω έρθει σε επαφή με επιχειρηματίες, έχουμε θέσει ερωτηματικά για τη διασφάλιση της επόμενης μέρας του σωματείου, για να είναι ξεκάθαρο το τοπίο και να γνωρίζει ο κόσμος του ΟΦΗ τη νέα τάξη πραγμάτων.

Δεν ξέρω γιατί αποχώρησε ο Παπακαλιάτης. Πρέπει να δώσουμε μια ευκαιρία σ' αυτούς τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά ανιδιοτελώς για τον ΟΦΗ. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι κατάλληλοι για την επόμενη μέρα και το σωματείο να πάρει τη θέση που του αξίζει σε μερικά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα. Παρακαλώ τους επιχειρηματίες, να βρουν τις κοινές λύσεις για να υπογράψουμε ένα σύμφωνο συνεργασίας για τις δεσμεύσεις που θέλουν αυτοί από μας κι εμείς απ' αυτούς.

Οποιοσδήποτε έχει αντιρρήσεις για αυτό από την πλευρά του Ερασιτέχνη μπορεί να το κάνει αυτό δημόσια. Η τοποθέτηση μου δεν αποτελεί αιχμή για τον κ. Λελεδάκη τον οποίο εκτιμώ».

Το παρών έδωσαν από την πλευρά των επιχειρηματιών οι κ.κ Σηφάκης, Βάβουλας, Τσακαλάκης, Μανωλιδάκης και Σαπουνάκης οι οποίοι όμως δεν θέλησαν να τοποθετηθούν και να μιλήσουν αφού δεν έχουν πάρει το χρίσμα.

Αντίθετα τοποθετήθηκε ο Μιχάλης Λελεδάκης που ανέλυσε το πλάνο του και απάντησε και σε σχετικές ερωτήσεις που του έγιναν από τον κόσμο λέγοντας μεταξύ άλλων:

« Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους. Έχω καταθέσει επίσημα πρόταση για τον ΟΦΗ. Είμαι μόνος μου. Η πρόταση έχει τέσσερα σκέλη. Υπάρχει άμεση κατάθεση 500.000 ευρώ για τον ΟΦΗ. Υπολογίζω 500.000 ή και παραπάνω έσοδα που θα διατεθούν ανάλογα με τις ανάγκες. Είναι καλό για την ομάδα να υπάρχει ακόμα μια πρόταση. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ πήρε απόφαση για Γ' Εθνική, είναι προτιμότερο να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση άκουσα 7 μεγάλα ονόματα της Κρήτης, που αποτελούν πολυτέλεια για τον ΟΦΗ. Στην πρώτη συνέλευση ο κ. Αντίπας είπε ότι δε θα μετοχοποιηθούν τα χρήματα που θα βάλουν ενώ στην πρόταση λέει ότι θα μετοχοποιηθούν. Θεωρώ ότι στο ποδόσφαιρο με 9 άτομα είναι δύσκολο να προχωρήσει μια ομάδα».

Απουσίαζε και πάλι ο Μαχλάς

Να σημειώσουμε ότι στην Γ.Σ. εκπροσωπήθηκε πάνω από το 67% των μετόχων καθώς το παρών έδωσαν περίπου 1.924.000 μετοχές σε σύνολο 2.259.326 ποσοστό ενώ είναι αξιοσημείωτο πως απουσίαζε και πάλι ο Νίκος Μαχλάς παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες μέρες έλεγε πως έχει και ο ίδιος μια πρόταση στα χέρια του.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ