ΟΦΗ

Στάθης: ''Χάθηκε η εμπιστοσύνη μου''

Στάθης: ''Χάθηκε η εμπιστοσύνη μου''
Στάθης INTIME SPORTS

Αμετάπειστος για παραμονή στον ΟΦΗ ο Γιάννης Στάθης, ο οποίος με δήλωσή του ανέφερε ότι αποχωρεί από την ομάδα του Ηρακλείου με ψηλά το κεφάλι. Διαβάστε τι είπε ο 27χρονος δεξιός μπακ.

Οριστικό το διαζύγιο με τον ΟΦΗ. Ο Γιάννης Στάθης κατέστησε σαφές πως δεν αξίζει σε κανέναν εργαζόμενο να παίζει χωρίς αμείβεται, ενώ επεσήμανε πως όσο έπαιξε στην ομάδα έδωσε τα πάντα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: ''Με ρώτησαν γιατί φεύγω από την ομάδα και γιατί έκανα προσφυγή. Γιατί πιστεύω ότι σε κανέναν εργαζόμενο στον κόσμο δεν αξίζει να εργάζεται και να μην πληρώνεται. Οι συνθήκες με ανάγκασαν να φύγω. Όμως, δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα που με ώθησε να πάρω αυτή την απόφαση. Όλο αυτό το διάστημα πολλά υποσχέθηκαν και ελάχιστα έγιναν. Υπήρξε μεγάλη υπομονή από μέρους μου, μέχρι και την ύστατη στιγμή να παραμείνω στην ομάδα, κυριώς για τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ και για τον προπονητή μου. Γι' αυτό και είμαι ακόμα εδώ στο Ηράκλειο.

Θέλω να πιστεύω ότι πρόσφερα αδιάκοπα το 100% των δυνατοτήτων μου στην ομάδα μου και τίμησα όσο μπορούσα τη βαριά αυτή φανέλα του ιστορικού ΟΦΗ με ένα και μοναδικό σκοπό, την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων της ομάδας, και με σεβασμό στον φίλαθλο κόσμο, στον προπονητή μου και στη διοίκηση. Λυπάμαι πολύ που χάθηκε η εμπιστοσύνη μου απέναντι στην κάθε διοίκηση και δεν ολοκλήρωσα το συμβόλαιό μου, παρόλο που δεν έχω συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Προτίμησα, λοιπόν, να φύγω με ψηλά το κεφάλι, να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου και να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα περάσαμε.

Νιώθω ευγνωνμοσύνη για τις μοναδικές στιγμές που η ομάδα αυτή μου χάρισε τον ενάμιση χρόνο που εργάστηκα γι' αυτήν με τις συμμετοχές στις αποστολές μου και στα παιχνίδια της. Ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Με εκτίμηση

Γιάννης Στάθης''.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ