ΟΦΗ

Σηφάκης: "Δεν θέλαμε να χαθεί ο ΟΦΗ"

Σηφάκης: "Δεν θέλαμε να χαθεί ο ΟΦΗ"

Ο Αντίπας Σηφάκης, μέλος των εννιά επιχειρηματιών και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, μίλησε για τον λόγο που ανέλαβαν την ομάδα, τον προπονητή που θα κλείσει μέχρι την Τετάρτη αλλά και τις δυσκολίες που είναι μπροστά.

Ο Αντίπας Σηφάκης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στο "NOVAΣπορFM" αναφέρθηκε στο όραμα των εννιά επιχειρηματιών που έχουν αναλάβει να τρέχουν τον ΟΦΗ αλλά και στο τι τους οδήγησε να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τα ηνία.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρθηκε και στο θέμα του προπονητή υποστηρίζοντας ότι μέχρι την Τετάρτη (24/6) θα έχει βρεθεί ο εκλεκτός ενώ σημείωσε πως έχουν γίνει συζητήσεις και με κάποιους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος

Για τον λόγο που ανέλαβαν τον ΟΦΗ:
«Ο λόγος ήταν απλός. Δεν θέλαμε να επιτρέψουμε να χαθεί ο ΟΦΗ».

Για τον προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα:
«Δεν έχει λήξει το θέμα του προπονητή. Είμαστε στην τελική ευθεία πλέον. Τις τελευταίες μέρες γίνονται οι τελευταίες επαφές με τους δύο, τρεις προπονητές με τους οποίους φτάσαμε στην τελική ευθεία. Ενδεχομένως σήμερα και σίγουρα μέχρι αύριο θα έχει λήξει το θέμα. Με τον Νίκο Νιόπλια άρχισε και τελειώσει αμέσως. Μας είπε ότι δεν θα ήθελε να έρθει στην Γ’ Εθνική. Ίσως καθυστέρησε λίγο να μας το πει, αλλά τελείωσε. Ψάχνουμε κάτι ανάλογο».

Για τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος απ’ τη νέα διοίκηση:
«Ο κόσμος περιμένει από μας αυτό που είπαμε ξεκάθαρα. Η ομάδα θα μπει σε μια άλλη μορφή διοίκησης. Θα ακολουθήσουμε το όραμα μας για τον ΟΦΗ μας. Ξεκινάμε από χαμηλά, πλέον, θα δώσουμε τέτοια δυναμική στην ομάδα ώστε να φανεί πως ο στόχος μας είναι να την επαναφέρουμε γρήγορα στην κατηγορία που μεγαλούργησε επί δεκαετίες, αλλά και να κρατηθεί σ’ αυτήν».

Για τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η ομάδα:
«Γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν είναι απλό, όμως είμαστε άνθρωποι που στη ζωή μας έχουμε παλέψει σε δύσκολα πράγματα. Το στοίχημα είναι ότι έχουμε το ίδιο όραμα όλοι. Δεν είπαμε πως θα ανεβάσουμε τον ΟΦΗ αμέσως, όμως απ’ την Γ’ Εθνική ο στόχος είναι να φύγει αμέσως.

Στην Β’ Εθνική, βέβαια, η πορεία εξαρτάται από πολλά πράγματα. Ίσως πέσουμε απέναντι σε άλλες φιλόδοξες ομάδες με ισχυρούς ανθρώπους κόντρα στους οποίους θα παλέψουμε για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα».

Για το αν υπάρχει το περιθώριο να μπουν νέα άτομα στο διοικητικό σχήμα:
«Είμαστε ανοιχτοί σε διεύρυνση, με ένα προαπαιτούμενο. Όποιος έρθει μαζί μας θα έχει το ίδιο όραμα με εμάς. Να αγαπάει τον ΟΦΗ, το καλό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα για να διεκδικήσουμε μόνο μες στο γήπεδο την άνοδο. Ένας τέτοιος άνθρωπος, που δεν θα θεωρήσει ότι κάνει μπίζνες με το σωματείο, είναι μέρος της ομάδας».

Για τη συνεργασία με τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ:
«Σήμερα ο δικηγόρος μας κ. Γρηγορίου, τελειώνει το κείμενο που θα συνυπογράψουμε με τον Ερασιτέχνη. Είμαστε σε πλήρη συνεργασία. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα συμμετάσχει σε μόνιμη βάση στις συνεδριάσεις. Δεν έχουμε απολύτως καμία διαφορά. Έχουμε τον ίδιο σκοπό και ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο».

Για τις επαφές με παίκτες:
«Έχουμε ξεκινήσει κάποιες επαφές, όμως θεωρήσαμε σωστό οι παίκτες να ανακοινωθούν απ’ τον προπονητή, αφού πρώτα τους εγκρίνει. Ίσως γίνει από αύριο το βράδυ».

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ