ΟΦΗ

Σεροπιάν: "Πρωταθλητές στα φιλικά;"

Σεροπιάν: "Πρωταθλητές στα φιλικά;"
Σεροπιάν INTIME SPORTS

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 2-0 στο πρώτο φιλικό της χρονιάς, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, από τον Κισσαμικό, ωστόσο ο προπονητής του ΟΦΗ, Μουράτ Σεροπιάν δεν ανησυχεί. "Δεν μας ενδιαφέρει να βγούμε πρωταθλητές στα φιλικά" επεσήμανε.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν διέκρινε θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας του και όπως τονίζει: " Για μια νέα ομάδα, που έχει μόλις 2 εβδομάδες προπονήσεων στα πόδια της, έμεινα ικανοποιημένος απο αυτό που είδα απο τους παίκτες μου".

Ο Σεροπιάν κάνει ιδαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι: " Σε αυτή τη φάση για μένα το ζητούμενο, είναι η φιλοσοφία που θέλω να έχουμε στο παιχνίδι μας. Είχαμε καλή ανάπτυξη και καλή κυκλοφορία της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και για την ετοιμότητά μας σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας, αλλά και για την δυναμικότητα του αντιπάλου, νομίζω ότι πήγαμε αρκετά καλά στους τομείς που ήθελα να δώ κάποια πράγματα".

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τονίζει ακόμη πως: "Δεν μπορούμε να μιλάμε για ετοιμότητα ομάδας μετά απο προετοιμασία 2 εβδομάδων. Πόσο μάλλον για τη δική μας ομάδα, που έχει πολλούς νέους παίκτες, που θα χρειαστούν χρόνο. Είχαμε ακόμη την απουσία τριών σημαντικών παικτών, όπως ο Περογαμβράκης, ο Δαμιανάκης, αλλά και ο Γκούμας που είχε ένα τραυματισμό και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Ενώ αναζητούμε και δυο ακόμη παίκτες, για να καλύψουμε κάποια κενά που έχουμε εντοπίσει. Δεχθήκαμε δυο γκολ απο στημμενες φάσεις, αλλά για αυτό κάνουμε και τα φιλικά.

Δοκιμάζουμε κάποια πράγματα,βλέπουμε τα θετικά και τα αρνητικά μας σημεία και προχωράμε. Αυτό είναι το ζητούμενο για μας σε αυτή τη φάση. Δεν μας ενδιαφέρει να βγούμε πρωταθλητές στα φιλικά, αλλά να δουλέψουμε με στόχο να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Προχωράμε και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε την δουλειά μας και την προσπάθεια. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας".

Νέο φιλικό με τον Πλατανιά

Το πρόγραμμα για τους παίκτες του ΟΦΗ συνεχίζεται χωρίς ρεπό, καθώς οι παίκτες είχαν προπόνηση και την Κυριακή (9/8) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Την Τρίτη (11/8) ο ΟΦΗ θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ