ΟΦΗ

Ράντι: "Ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται να διακριθεί στο Κύπελλο"

Ράντι: "Ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται να διακριθεί στο Κύπελλο"

Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, Ιμπαν Ράντι, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας, μεταφέρει την αγωνιστική ετοιμότητα, που υπάρχει απ' όλους για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αναλυτικά οι 18 της αποστολής.

Ο διεθνής με την Ισημερινή Γουινέα μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ, Ιμπαν Ράντι, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομάδας, μεταφέρει την αγωνιστική ετοιμότητα, που υπάρχει απ' όλους για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Τρίτη (25/10) στην Ριζούπολη, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

"Πάμε να δώσουμε το 100% στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και να κερδίσουμε", είπε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ και όπως τονίζει "το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι πολύ σημαντικό για μας. Ξεκινάμε τα παιχνίδια στους ομίλους του Κυπέλλου και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην πρόκριση που κάναμε στην πρώτη φάση, κόντρα στον Αχαρναικό. Τώρα είναι διαφορετικά, καθώς είμαστε σε όμιλο. Μας ενδιαφέρει να διακριθούμε και στο Κύπελλο, οπότε θα πάμε να δώσουμε 100% στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα".

Για την αγωνιστική ετοιμότητα του ΟΦΗ ο Ράντι, σχολίασε πως "είμαστε πολύ καλά. Απλά μας έχουν λείψει τα επίσημα παιχνίδια. Δεν είναι καλό για τους παίκτες, αυτό που γίνεται με την καθυστέρηση της έναρξης του πρωταθλήματος. Είμαστε επαγγελματίες όμως και πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, το ίδιο εμείς, αλλά και όλες οι ομάδες τις κατηγορίας, καθώς πιστεύω ότι είναι κακό για όλους αυτό που συμβαίνει. Τα αφήνουμε στην άκρη όμως τώρα όλα αυτά και συγκεντρωνόμαστε στο μάξιμουμ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στο οποίο θα παίξουμε με στόχο τη νίκη και εύχομαι να τα καταφέρουμε".

ΟΙ 18 ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Με προπόνηση που έγινε την Δευτέρα (24/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση της Τρίτης (25/10) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε για την αποστολή τους: Δάφκο, Κασμερίδη, Κώτσιο, Βαλλιάνο, Κολιάρα, Χαντί, Νάστο, Κομεσίδη, Μπουρσέλη, Μασάδο, Οστοιτς, Μίκιτς, Αντουκόρ, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Βουό , Μανιαδή και Κοντογιάννη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κιάσσος, Μάνος, Ογκμποε, Φαζός, Βρεττός, Μπολάκης,Τουγλής, Δερμιτζακης, Χισι, Ροβίθης.

ΔΙΠΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ

Τις εξελίξεις για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football league περιμένουν στον ΟΦΗ. Την Δευτέρα (14:00) στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής θα πραγματοποιηθεί νέα συνεδρίαση, για το θα αυτό, αλλά και για το ζήτημα των εσόδων του πρωταθλήματος από τηλεοπτικά και χορηγίες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Γιάννης Πολεμαρχάκης και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Μανώλης Φωτάκης. θα εκπροσωπήσουν τον ΟΦΗ, στη συνεδρίαση.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα παραμείνει στην Αθήνα, για το παιχνίδι της Τρίτης (25/10) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΝΙΑΔΗ

Τέλος, θερμά συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ, Στέλιο Μανιαδή, για τον θάνατο του παππού του, απευθύνει με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ