ΟΦΗ

Προχωρούν τα έργα στο Βαρδινογιάννειο

Προχωρούν τα έργα στο Βαρδινογιάννειο
Βαρδινογιάννειο

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για να φιλοξενήσει την ομάδα του ΟΦΗ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της, πιθανότατα την επόμενη Δευτέρα 27 Ιουλίου. (PHOTOS).

Τα γήπεδα στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννιο, παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα μετά τις εργασίες και τις παρεμβάσεις που έγιναν, ενώ το μεγάλο στοίχημα, η επισκευή της κεντρικής γεώτρησης που είχε να δουλέψει χρόνια, στέφθηκε με επιτυχία και ήδη τα γήπεδα ποτίζονται κανονικά, κουρεύονται ενώ έχουν λιπανθεί. Παράλληλα στο κτιριακό συγκρότημα έχουν προχωρήσει σημαντικά οι εργασίες στα υδραυλικά και τα ηλεκτρολογικά, ενώ έχει γίνει και καθαρισμός στον χώρο, για τον οποίο προσφέρθηκαν εθελοντικά οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Ακόμη, προχωράει ο εξοπλισμός στο γυμναστήριο, που είναι απαραίτητο για την εκγύμναση των αθλητών. Οι επόμενες εργασίες έχουν να κάνουν με την βαφή του κτιρίου, αλλά και ξυλουργικές εργασίες που θα γίνουν στο εσωτερικό και ειδικά στα αποδυτήρια, ενώ θα γίνει και απολύμανση και απεντόμωση όλου του αθλητικού κέντρου.

Προχωρούν τα έργα στο Βαρδινογιάννειο

Βάβουλας: "Δεν θα γινόταν τίποτα, αν..."

Ο Γιάννης Βάβουλας που έχει την επίβλεψη των εργασιών που γίνονται από την ομάδα επιχειρηματιών που έχει αναλάβει τον ΟΦΗ, σχολίασε: "Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει αν δεν είχαμε την αμέριστη συμπαράσταση κάποιων εταιρειών που εθελοντικά έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν τον ΟΦΗ σε αυτό το νέο του ξεκίνημα, αλλά και των οργανωμένων φιλάθλων που βοήθησαν σημαντικά στον καθαρισμό. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα η ομάδα θα μπορέσει να ξεκινήσει κανονικά".

Προχωρούν τα έργα στο Βαρδινογιάννειο

Επίσκεψη του Σηφάκη στο Βαρδινογιάννειο

Την Παρασκευή (17/7) επισκέφθηκε το αθλητικό κέντρο του ΟΦΗ και ο επικεφαλής της ομάδας των επιχειρηματιών του ΟΦΗ Αντύπας Σηφάκης, ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους του ΒΑΚ και έδωσε εντολή σε συνεργεία για πρόσθετες εργασίες που πρέπει να γίνουν, ειδικά στο εσωτερικό του κτιρίου. Μαζί του βρέθηκαν και οι επιχειρηματίες Γιάννης Πολεμαρχάκης, Γιάννης Τσακαλάκης, αλλά και ο Γενικός διευθυντής Μιχ. Σερπετσιδάκης.

Προχωρούν τα έργα στο Βαρδινογιάννειο

Μάλιστα ο Σηφάκης ευχαρίστησε και προσωπικά τους οργανωμένους φιλάθλους του ΟΦΗ και τους υπαλλήλους, που βοήθησαν στον καθαρισμό του χώρου και σε άλλες εργασίες. «Το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο θέλει αγάπη. Αν υπάρχει αυτό το στοιχείο όλα θα πάνε καλά» ανέφερε ο κ. Σηφάκης.

Μαζί του συμφώνησε και ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακαλάκης, ο οποίος βρέθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και προσωπικά κλάδεψε (!) τις τριανταφυλλιές που υπάρχουν έξω από κτίριο. Να σημειωθεί ότι με συμβολή των επιχειρηματιών του ΟΦΗ (κ.κ. Σηφάκη, Πολεμαρχάκη, Βάβουλα,) έγινε και το πρώτο μπάρμπεκιου της χρονιάς προς τους φιλάθλους που εθελοντικά προσφέρθηκαν να καθαρίσουν το αθλητικό κέντρο.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ