ΟΦΗ

Προχωρά σε ΑΜΚ η ΠΑΕ ΟΦΗ

Προχωρά σε ΑΜΚ η ΠΑΕ ΟΦΗ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε ΑΜΚ και Γενική Συνέλευση των μετόχων, προχωράει η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Κάλεσμα στον κόσμο να δημιουργήσει μια "ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα" με τον Παναθηναικό απευθύνουν οι Κρητικοί. ΟΦΗ και Stoiximan θα κληρώσουν τρεις φανέλες της ομάδας με τον ΠΑΟ.

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και Γενική Συνέλευση των μετόχων, προχωράει η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. Την απόφαση αυτή έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην συνεδρίαση του την Τρίτη (29/1) το απόγευμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925:

"Πιστή σε αυτό που είχε ανακοινώσει από την πρώτη μέρα της εκλογής της, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα προχωρήσει σε αύξηση του μεχοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία μέσα απο αυτήν κίνηση θα μπορέσει να συνεχίσει πιο ισχυρή οικονομικά, την φετινή της πορεία. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα επικυρωθεί μέσα από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων που θα γίνει άμεσα.

Λεπτομέρειες για το ύψος της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και την ημερομηνία της Γ.Σ. θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Στην Γενική Συνέλευση θα γίνει και ένας απολογισμός στους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για τα πεπραγμένα της σημερινής διοίκησης".

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΟΦΗ"

Κάλεσμα στον κόσμο του ΟΦΗ να δημιουργήσει μια «ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα» στο Γεντί Κουλέ, στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό, "μακριά από προβοκατόρικες ενέργειες που μπορούν να βλάψουν την ομάδα μας" απευθύνει σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925. "Ας δείξουμε μέσα και έξω από το γήπεδο σε όλους, ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ανάγκη από ένα ΟΦΗ δυνατό και υγιή, όπως όλοι τον οραματιζόμαστε", αναφέρει σε ανακοίνωση της η κρητική ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φιλαθλοι του ΟΦΗ, δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα ποδοσφαιρική στο γήπεδο μας στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Μια ατμόσφαιρα που μόνο ο κόσμος του ΟΦΗ γνωρίζει, στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδος.

Μια ατμόσφαιρα με δυνατή φωνή και παλμό.

Μακριά από προβοκατόρικες ενέργειες που μπορούν να βλάψουν την ομάδα μας.

Ελάτε να φωνάξουμε όλοι μαζί ότι ο ΟΦΗ επιστρέφει.

Επιτέλους, θα τον δούμε ξανά, με αντιπάλους που αρμόζει στο μέγεθος και την ιστορία της κορυφαίας ομάδας της Κρήτης.

Ας χαρούμε και ας απολαύσουμε το παιχνίδι και ας σταθούμε στο πλευρό της ομάδας μας, σε αυτό το μεγάλο ματς.

Ο ΟΦΗ μας είναι εδώ. Δυνατός ξανά και έτοιμος να επιστρέψει εκεί που τον θέλουμε όλοι.

Ας δείξουμε μέσα και έξω απο το γήπεδο σε όλους, ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει ανάγκη από ένα ΟΦΗ δυνατό και υγιή, όπως όλοι τον οραματιζόμαστε».

"ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ"

Με αίτημα της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, προς την ΕΠΟ, ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή, πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (Τετάρτη 30/11, 7.30μμ, γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης), για τα θύματα της τραγωδίας, μετά την πτώση του μοιραίου αεροσκάφους που μετέφερε την Βραζιλιάνικη ομάδα Σαπεκοένσε της Βραζιλίας, η οποία επρόκειτο να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου Νοτίου Αμερικής στο Μεντεγίν με την Ατλέτικο Νασιονάλ της Κολομβίας.

"Σε μια μαύρη μέρα για το Παγκόσμιο ποδόσφαιρο, το μυαλό όλων μας σε κάθε μέρος της γης που παίζεται ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να είναι πουθενά αλλού, παρά μόνο σε εκείνους που έφυγαν τόσο άδοξα και στις οικογένειες τους, που ζουν τον απόλυτο πόνο.

Η δύναμη του ποδοσφαίρου, ας στείλει ένα μήνυμα παρηγορίας για εκείνους που έμειναν πίσω. Οσο για εκείνους που έφυγαν; Ο κόσμος του ΟΦΗ θα ήθελε να τους δώσει μια ευχή. Να γίνουν πρωταθλητές του Παραδείσου...", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

ΟΦΗ ΚΑΙ STOIXIMAN.GR ΘΑ ΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ

ΟΦΗ και Stoiximan.gr θα συνεχίσουν τις δράσεις τους και στο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναικός, που θα γίνει την Τετάρτη (30/11, 7.30μμ) στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο περιθώριο του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναικός θα κληρωθούν στους φιλάθλους του ΟΦΗ, τρεις φανέλες της ομάδας υπογεγραμμένες από όλους τους παίκτες. Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό, θα πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα συμμετοχής, που θα τους παρέχεται με την είσοδο τους στο γήπεδο.

Παράλληλα, η εταιρεία Stoiximan.gr και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, θα προχωρήσουν σε μια ακόμη σημαντική κοινωνική δράση. Η Stoiximan.gr θα χορηγήσει με ηλεκτρικά είδη αξίας 5 χιλιάδων ευρώ, τον ξενώνα κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού, που στεγάζεται στο Ηράκλειο.

ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Η «κερκίδα αθλητών», την οποία θέλει να καθιερώσει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ως θεσμό σε κάθε παιχνίδι στη γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, θα ισχύσει και στο παιχνίδι ΟΦΗ-Παναθηναικός. Ως «κερκίδα αθλητών» έχει χαρακτηριστεί η θύρα 6.

Ετσι, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καιρού....επιτρέποντος, η θύρα αυτή, θα έχει... αθλητικό χρώμα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναικό.

Οπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην θύρα 6 του γηπέδου, θα φιλοξενηθούν α αθλητές των μικτών ομάδων ποδοσφαίρου της ΕΠΣΗρακλείου και της ΕΠΣΛασιθίου, αθλητές απο την Κ19 του ΟΦΗ, τον ΟΦΗ' 94 και τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, αλλά και αθλητές των τμημάτων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Αν καιρός είναι βροχερός, οι αθλητές αυτοί θα φιλοξενηθούν σε άλλο σημείο του γηπέδου του ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ