ΟΦΗ

Πουλινάκης: "Συνήθως φοβάμαι αυτούς που κρύβονται"

Πουλινάκης: "Συνήθως φοβάμαι αυτούς που κρύβονται"
Πουλινάκης Γκατούζο

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, αναφέρθηκε σε πολλά θέματα σχετικά με την ομάδα, υποστηρίζοντας πως κάποιοι επιτίθενται για τα δικά τους συμφέροντα, ενώ μίλησε και για το ξέσπασμα του Τζενάρο Γκατούζο.

Ο ισχυρός άνδρας του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, μίλησε στον σταθμό «Κρήτη TV» και αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, έκανε λόγο για επιθέσεις ορισμένων προς την κρητική ΠΑΕ, ενώ μίλησε και για το ξέσπασμα του Ιταλού προπονητή, Τζενάρο Γκατούζο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το οικονομικό πλάνο της ΠΑΕ:

«Δεν υπάρχει νέο πλάνο. Πριν από δύο χρόνια η διοίκηση αυτή ανέλαβε κανείς, με ένα χρέος πολύ μεγάλο της τάξεως των 12 εκ. Χωρίς τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε, δε θα έμπαινε η ομάδα στο πρωτάθλημα. Στα δύο χρόνια, κάθε μέρα, μια νέα μέρα με 100 νέα προβλήματα. Δε θέλαμε να βγαίνουν έξω ως γκρίνια. Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις. Είχα πει και πέρυσι, ότι αν περάσουν τρία χρόνια και είναι κάποια πράγματα όπως τα θέλουμε, μετά από τρία χρόνια, κανείς δε θα μπορεί να πειράξει την ομάδα».

Για το άρθρο 99 και τις δόσεις σε ποδοσφαιριστές:

«Το άρθρο 99, επειδή πολλά ακούστηκαν, είναι ένα βοήθημα στο πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση, για να έρθουν καλύτερα δεδομένα στο οικονομικό κομμάτι. Επειδή κάποιοι ποδοσφαιριστές είχαν ενεργοποιήσει ποινές, δεν είναι θέμα για 30 χιλιάρικα. Δεν έχω τη διάθεση κάθε εβδομάδα, να με εκβιάζει κάποιος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το άρθρο 99 έγινε, γιατί αν μπορέσει η ΠΑΕ να μπει, μπορεί να έρθουν πιο γρήγορα καλές μέρες. Εμείς θα αφαιρέσουμε τους ποδοσφαιριστές, γιατί θα κάνουμε και μια αίτηση ανάκλησης, της άδειας που μας πήραν. Η ΕΠΟ σου λέει, ότι δεν μπορείς να πηγαίνεις στα πολιτικά δικαστήρια, εμείς πηγαίνουμε γιατί εξαιρούμε τους ποδοσφαιριστές. Στην αίτηση που θα γίνει την Παρασκευή θα αναφέρεται αυτό. Η αχαριστία είναι αδίκημα, που δε δικάζεται στην Ελλάδα. Εγώ θα σας αναφέρω μερικά ονόματα ενδεικτικά Μπαρτζώκας, Ουκάρ, Ξενοδόχοφ, Βεζυρίδης, Χαριτωνίδης, Καμπάνταης, Μάντζιος, Παπουλής, Αγρίτης, Μπερτίν, Ρούσεφ, Κιάσσος, Ψωμάς, Σφακιανάκης, Πίτσος, Μπουλούτ, Κουνδουράκης, Λόπεζ, Ρόβας, Γεωργίου, Γαλανόπουλος, GS Travel. Υπάρχει λίστα με ατελείωτα ονόματα. Δε θα τα διαβάσω όλα, γιατί θα χάσουμε το χρόνο μας. Έχουμε δώσει σε 1.5 χρόνο σε πρώην ποδοσφαιριστές 2 εκ. ευρώ, είμαστε στο 50% στη δοσοποίηση που κάναμε. Τι θέλω να μεταφέρω.

Το καλοκαίρι μαζέψαμε τους δικηγόρους και τους είπαμε, ότι υπάρχει κρίση, δε θέλουμε να πάμε σε παραδείγματα ομάδων που "έσκασαν", όμως κανείς δεν ήθελε. Θέλω να πω σ' αυτά τα παιδιά ευχαριστώ για την υπομονή που κάνουν, άσχετα αν έχουμε 2-3 περιπτώσεις που έκαναν ενεργοποίηση. Άσχετα με το άρθρο 99, που είναι μια κάλυψη για μας, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε. Περίπου 2.5 εκ. ευρώ είναι το υπόλοιπο σε ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή. Η αίτηση στο 99 σημαίνει ότι μπορείς να "κουρέψεις" ένα ποσό ή να κάνεις περισσότερες δόσεις, όπως σου λέει το Κράτος για περισσότερες δόσεις στην Εφορία. Όταν δείξεις μια βιώσιμη εταιρεία στο άρθρο 99, συμφωνήσεις με το 50% των πιστωτών και κάνεις τρία πράγματα, μπορείς να προχωρήσεις».

Για τα χρέη της ΠΑΕ ΟΦΗ στην Εφορία:

«Το ειδοποιητήριο ήρθε σε μένα, εγώ πήρα όλο το χρέος πάνω μου. Τα χρέη τα αναλαμβάνει ο τελευταίος. Είμαι ενήμερος για όλα. Η ΠΑΕ ΟΦΗ είναι φορολογικά ενήμερη. Έχουμε ένα θέμα με τον τοπικό Έφορα, που είναι συνεχώς απέναντι, αλλά κανένας δεν μπορεί να μας πειράξει. Η ΠΑΕ για τα δύο χρόνια που είμαστε εμείς, έχει δώσει στην εφορία πάνω από 1.5 εκ. ευρώ. Μιλάω καθημερινά και με τον κ. Κουράκη, που αφουγκράζεται και αυτός τα προβλήματα. Όσοι πέρασαν από τον ΟΦΗ και δημιουργήθηκαν κάποια χρέη, πάνε στο όνομα τους. Πρέπει να προστατευτούμε όλοι. Κοιτάμε να δούμε πως θα το ξεπεράσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πρόβλημα. Και στο δικό μου ΑΦΜ ήρθε 1.5 εκ. Έχουμε στείλει νομικά χαρτιά, που κανείς δεν μπορεί να "ακουμπήσει" την ΠΑΕ ΟΦΗ. Δυστυχώς το πρόβλημα το δημιουργεί η τοπική Εφορία. Αν ο Έφορας θέλει να τραβάει το… σκοινί, είναι δικό του θέμα. Μια ευεργετική ρύθμιση έχει η ΠΑΕ από την εποχή Ορφανού, 100 δόσεων που την πληρώνει κανονικά. Δεν λέει κανείς, ότι από την πρώτη μέρα που πήγα εκεί παρακαλούν να "σκάσει" η ομάδα σε μένα. Να ξέρουν ότι δε θα "σκάσει", γιατί δουλεύω 24 ώρες και έχω παρατήσει το σπίτι μου. Ακούω ανθρώπους που χρέωσαν την ομάδα, να βγάζουν γλώσσα. Μέχρι εδώ. Δεν μιλάω τόσο καιρό.

Ψάχνουν να βρουν πότε η ομάδα δε θα πηγαίνει καλά αγωνιστικά για να μιλάνε, όταν πάει καλά κρύβονται. Μπήκα μπροστά και θα πάω μέχρι τέλους. Δεν φοβάμαι τίποτα, λέω όλη την αλήθεια και το λογιστήριο της ΠΑΕ είναι ανοιχτό. Όταν αναλαμβάνω κάτι, θέλω να το τελειώνω. Ακόμη και αν δεν μπούμε στο άρθρο 99, θα προχωρήσουμε με το πλάνο μας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι οι ποδοσφαιριστές και οι δικηγόροι, όχι το κράτος. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα φέτος που πέφτουν τέσσερις ομάδες. Γίνεται ένας άτιμος πόλεμος γιατί η νοοτροπία μου και η φιλοσοφία μου είναι να ασχολούμαι μόνο με τη δική μου ομάδα και με τα δικά μου προβλήματα και τη δική μου καμπούρα κάποιοι άλλοι θέλουν να δημιουργούν προβλήματα και να ασχολούνται με τους άλλους. Εκεί είναι το όλο πρόβλημα. Τώρα εάν συμβεί η ζημιά, εύχομαι να μη συμβεί».

Γιατί ανακλήθηκε η άδεια:

«Η άδεια χάθηκε πρώτα από την εμπλοκή των τρίτων. Εμείς θα κάνουμε αίτηση ανάκληση αυτής της απόφασης γιατί δεν προσφύγαμε σε ποδοσφαιριστές, προπονητές. Η ανάκληση της άδειας που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα έγινε προσφύγαμε σε πολιτικά δικαστήρια. Εμείς θα εξαιρέσουμε το αθλητικό αντικείμενο και θα ζητήσουμε να ανακληθεί αυτή η απόφαση. Την ανάκληση της αδειοδότησης την πήρα σαν μία ήττα. Πίστευα ότι θα κερδίζαμε σε δεύτερο βαθμό. Θα δούμε πως θα το παλέψουμε κι αυτό».

Γιατί αυτός ο πόλεμος προς τον ΟΦΗ:

«Εγώ συνήθως φοβάμαι αυτούς που δε φαίνονται και κρύβονται. Αυτούς που βγαίνουν μπροστά δεν τους φοβάμαι ποτέ γιατί ξέρεις τι έχεις να αντιμετωπίσεις. Το πρωτάθλημα φέτος είναι ανταγωνιστικό. πέφτουν τέσσερις ομάδες. Καθένας κοιτάζει την ομάδα του, δυστυχώς κάποιοι κοιτάζουν και τις άλλες ομάδες Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα κρίνονται πολλά, όπως και στο περυσινό. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σε εγρήγορση να μη χαλαρώνουμε ποτέ. Η ομάδα να είναι έτσι όπως και το Σάββατο για να βγει η χρονιά για να είναι επιτυχημένη χρονιά όπως πέρυσι και να έχει συνέχεια η ομάδα».

Για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από αυτό τον πόλεμο:

«Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία ούτε φετινά. Κάποιοι συγκεκριμένοι δημιουργούν προβλήματα που έχουν το δικό τους σκοπό και στόχο. Ο Γκατούζο είναι ένας άνθρωπος που δεν τα βάζει μέσα του τα πράγματα και όταν βλέπει κάτι στραβό μιλάει».

Για την αντίδραση του Τζενάρο Γκατούζο το περασμένο Σάββατο:

«Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και κατάλαβε ότι ήταν εκ του πονηρού και επί τούτου και γι αυτό υπήρξε αυτή η έκρηξη. Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν κρύβονται. Όταν έχει κάτι και είσαι καθαρός πρέπει να το λες. Από την πρώτη μέρα που ήρθε, γιατί ξέρω την ελληνική πραγματικότητα και ξέρω πόσο κομπλεξικοί είναι κάποιοι άνθρωποι και πόσο ανασφαλείς είναι και όταν βλέπουν έναν άνθρωπο με την οντότητα και τις παραστάσεις που έχει ο «Ρίνο» θα θελήσουν να του κάνουν κακό. Από την πρώτη στιγμή είπα ότι θα προσπαθήσω να τον προστατεύσω.

Ο Γκατούζο είναι ένα παράδειγμα για εμάς γιατί βλέπουμε ένα άνθρωπο τόσο απλό τόσο δεκτικό, με τόσα προβλήματα που έχει συναντήσει και έχει δει για πρώτη φορά στη ζωή του. Όταν έρχεται και πέφτει στην ελληνική πραγματικότητα είναι μία σφαλιάρα γι αυτόν. Μου λέει ότι όλη η Ευρώπη, όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα οικονομικά. Γίνονται τα ίδια παντού. περισσότερο τον νοιάζει η νοοτροπία. Εκεί τρελαίνεται ότι δεν υπάρχει η νοοτροπία. Ο Γκατούζο δεν είναι άνθρωπος που μπορείς να του βάλεις δικλίδες».

Για τα όσα δήλωσαν οι Φραγκουλάκης-Δασκαλάκης:

«Η συνέντευξη του Γκατούζο δεν ήταν για τους ποδοσφαιριστές αυτούς, άλλο εάν ερωτήθηκε και γι αυτούς. Δεν ήταν το κύριο θέμα τα δύο συγκεκριμένα παιδιά. ήταν μία απόφαση προπονητή κι επειδή σεβόμαστε την απόφαση του εκάστοτε προπονητή προσπαθήσαμε να βρούμε κάποια λύση. Με τα δύο συγκεκριμένα παιδιά ήρθαμε σε επαφή. Είπα να ηρεμίσουν για δέκα μέρες να επιστρέψουν στην ομάδα. Ξαφνικά λέχθηκαν, ειπώθηκαν διάφορα Ήρθε ο δικηγόρος τους, τους έκανα μία πρόταση, να δούμε τι κάνει να πάρετε μέχρι το Δεκέμβριο, αν και δεν είστε στην ομάδα, να βρούμε μία λύση να φύγετε. Περίμενα την απάντηση, Δευτέρα μεσημέρι μιλάω με το δικηγόρο τους μου λέει ο ένας δέχεται ο άλλος δε δέχεται θα τη βρούμε τη λύση. Τρίτη, Τετάρτη πρωί έστειλαν τις προσφυγές. Είναι ένα θέμα που για εμάς έχει τελειώσει και για τα ίδια τα παιδιά νομίζω. Θα προσπαθήσουμε να τα βρούμε, εάν δε γίνει θα πάμε δικαστικώς και έχει λήξει το θέμα. Αυτά τα ανακατέματα εμένα δε μου αρέσουν. Πολλά που ακούω δεν ισχύουν, αλλά για μένα το θέμα είναι λήξαν. Φανταστείτε να μην κέρδιζε η ομάδα το Σάββατο θα έπρεπε να φοράω κράνος στην εκπομπή».

Για το τι γίνεται αν δεν δικαιωθεί ο ΟΦΗ για την άδεια:

«Το βασικό είναι ότι δε θα μας επηρεάσει. Είναι απαγόρευση μεταγραφών του Δεκεμβρίου. Με τα συμβόλαια που έχουμε δε θα έχουμε αγωνιστικό θέμα. Δε θα χρειαστεί ενίσχυση η ομάδα. Ανανέωση συμβολαίου Ροβύθη και του Αγριμάκη, αύριο θα ανακοινωθεί και του Γιαγκιόζη για τρία χρόνια. Κοιτάμε η ομάδα να έχει και τα δικά της παιδιά να τους δείχνει ότι τα πιστεύει και οι καινούργιοι παίκτες να έχουν περισσότερο από ένα χρόνο συμβόλαιο ώστε η ομάδα να καλύπτεται σε περίπτωση που δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Καλό είναι να προλαβαίνεις κάποια πράγματα. Είναι επίσης το γεγονός ότι τα πιστεύουμε αυτά τα παιδιά και θεωρούμε ότι μπορούν να βοηθήσουν».

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται τόσο σημαντικές και πολλές υποθέσεις:

«Χάνεται πάρα πολλή ενέργεια και χρόνος στο οικονομικό σκέλος. Εάν τα πράγματα δεν ήταν τόσο δύσκολα στα οικονομικά θα είχαν γίνει πολύ περισσότερα πράγματα στην ΠΑΕ ΟΦΗ. έχουν μείνει πίσω λόγω του οικονομικού. Αυτό είναι το μεγάλο προβλήματα γιατί τα μέτωπα είναι πάρα πολλά και πρέπει να προλαβαίνεις εκατοντάδες πράγματα κάθε μέρα για να λειτουργεί μία ποδοσφαιρική ομάδα με την οντότητα του ΟΦΗ. Είναι οι ακαδημίες που προσπαθούμε να βρούμε μία λύση γιατί για μένα είναι μεγάλη υπόθεση οι ακαδημίες. προσπαθούμε να βρούμε μία μόνιμη στέγη. προσπαθούμε παιδιά από την ακαδημία. Οι ακαδημίες στη Μεσαρά στη Χερσόνησο τώρα και στα Μάλια. παρά τα προβλήματα κάτι προσπαθούμε να κάνουμε. Εάν η ΠΑΕ ΟΦΗ ξεκινούσε τη χρονιά με μηδενικό χρέος είναι κάλλιστα μία εταιρία που δε θα είχε οικονομικό πρόβλημα. παρά τη μεγάλη κρίση έχουμε πάνω από 50-60 μικρούς χορηγούς. Δυστυχώς δεν έχουμε μεγάλους. Να ευχαριστήσω τον κ. Χαλκιαδάκη, τον κ. Σηφάκη Αντίπα και τον κ. Μεταξά αυτοί οι τρεις άνθρωποι είναι παρών και βοηθούν όσο μπορούν. Να ζητήσω και ένα μεγάλο ευχαριστώ από το προσωπικό της ΠΑΕ που είναι παρών στέκεται με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν. Όλα τα παιδιά και αγαπούν και την ομάδα».

Για τις πολλές μεταγραφές:

«Κάποια στιγμή άκουγα γκρίνια γιατί δεν κάναμε μεταγραφές. Θέλουμε μία ομάδα που κάθε χρόνο να βγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μία ομάδα να μη χρωστά πουθενά και μία ομάδα η οποία να μπαίνουν στο γήπεδο και να μην πληρώνουν. Εμείς κοιτάζουμε να υπάρχει ένα μπάτζετ όσο το δυνατό χαμηλό στα δεδομένα που να μπορεί η ομάδα να είναι ανταγωνιστική στο να μην έχει πρόβλημα να πέσει, αλλά εάν μπορέσει να κάνει το κλικ το παραπάνω να διεκδικήσει και κάτι, ίσως τα πλέι οφ. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μία ομάδα που να μην ντρέπεσαι που τη βλέπεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το καλοκαίρι επειδή αργούσαμε να κάνουμε μεταγραφές. όταν αρχίσαμε να κάνουμε λέγανε γιατί τόσες μεταγραφές. Το θέμα δεν είναι πόσες μεταγραφές κάνεις, αλλά το κόστος. Εμείς δεν ξεφεύγουμε από το πλάνο που έχουμε και σαν μπάτζετ. Είναι 1 εκατομμύριο, ενώ ο Ατρόμητος που αντιμετωπίσαμε προχθές είναι τρία-τέσσερα εκατομμύρια. Το μπάτζετ σε ποδοσφαιριστές είναι 1.100 χωρίς προπονητές, προσωπικό κτλ».

Για την επιλογή προσωπικοτήτων για τον πάγκο:

«Άνθρωποι σαν τον Γκατούζο ή σαν τον Πίντο πέρα του ότι είναι τιμή που βρίσκονται στον πάγκο της ομάδας σου ανοίγουν και άλλους ορίζοντες. Δηλαδή μόνο οι γνωριμίες μόνο ότι ακούγεται η ομάδα σε όλο τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που εάν ο ΟΦΗ τους σεβαστεί θα ωφεληθεί από αυτούς. Το σημαντικό είναι ότι φέρνουν παραστάσεις που μας βελτιώνουν όλους μας. Στο σημείο που θέλουμε δεν έχουμε εκμεταλλευτεί εμπορικά τον Γκατούζο, αλλά ετοιμάζουμε κάτι. Το όνομα του προπονητή πουλάει και υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη χώρα για βοήθεια. Από το Κατάρ μας κάλεσαν τον επόμενο μήνα να πάμε τον προπονητή γίνεται ένα φόρουμ πολύ κλειστό 20 κλαμπ από όλη την Ευρώπη (Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ και βρισκόμαστε κι εμείς. Είναι τιμητικό να κάνουμε τέτοιες γνωριμίες γιατί μπορείς να βοηθηθείς σε πολλά πράγματα. Η εταιρία κάποια στιγμή θα πρέπει να αρχίσει να πουλάει κάποιους ποδοσφαιριστές. το έκανε και παλιότερα. έχω δώσει βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι για να έχει έσοδα από εκεί. Συζητάμε με εταιρίες από την Ιταλία και ενδιαφέρονται».

Για τα κριτήρια με οποία επιλέχθηκε ο Γκατούζο:

«Έψαχνα έναν άνθρωπο να ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία της ομάδας. Κάποια στιγμή δυσκολεύτηκα δε μου έκανε κλικ κανένας. Αυτόματα μου ήρθε το πρόσωπο του Γκατούζο. Ήταν 9 το βράδυ, πήρα ένα φίλο μου στην Ιταλία και μου είπε ότι είμαι τρελός που θέλω τον Γκατούζο. Του είπα να τον πάρει τηλέφωνο και να του πει ότι θέλω να του μιλήσω. Ο Γκατούζο μιλήσαμε την ίδια μέρα και μου είπε έλα να σε δω να τα πούμε τετ α τετ. Ήταν προετοιμασμένος. είχε δει την ομάδα ήξερε τους παίκτες τι θέλει η ομάδα. Είχε πάρει πληροφορίες για την ομάδα. Του λέω ότι πρέπει να μιλήσουμε για το οικονομικό. Βλέπω ότι είσαι μικρός σε ηλικία θα τα βρούμε. Μου μετέφερε ότι για να έρθει στον ΟΦΗ θα ρίξει στο μισό το μισθό του γιατί θέλει να έρθει στην Κρήτη, γιατί του θυμίζει την πόλη που γεννήθηκε. Όταν τον ρώτησα ποιο είναι το μισό από αυτό που έπαιρνε ήταν κάτι εξωπραγματικό για τον ΟΦΗ. Ήθελε να έρθει εξαρχής. Στον μάνατζέρ του έλεγε ότι θα πάει στον ΟΦΗ. Είχε προτάσεις και τώρα τελευταία είχε πρόταση να μας φέρει και λεφτά να φύγει από εξωτερικό, όχι από την Ιταλία".

Για το αν θα ήταν καλύτερο να καλέσει ορκωτούς λογιστές:

«Κάθε ανώνυμη εταιρεία κάθε 6 μήνες έχει ισολογισμό. Έχει ορκωτούς λογιστές ο ΟΦΗ. Ο καθρέπτης κάθε ΑΕ είναι ο ισολογισμός της. Ο ΟΦΗ δεν έχει μαύρα συμβόλαια οπότε όποιος θέλει μπορεί να εξετάσει τους ισολογισμούς. Ο ΟΦΗ είναι ευάλωτος οικονομικά εδώ και μία δεκαετία. Οι κίνδυνοι είναι πάρα πολλοί. Εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις όσο μπορούμε. Δίνουμε τον αγώνα μας θα το παλέψουμε όσο δεν πάει. Η κατάσταση είναι καλύτερη από ότι ήταν πριν δυο χρόνια. Είναι πιο ξεκάθαρη. έχουμε πληρώσει παλιά χρέη. έχουμε βρει που χρωστάμε γιατί δεν ξέραμε. Τώρα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Η ΠΑΕ Άρης κάθε δύο συμβούλια άλλαζε πρόεδρο, δεν πληρώνανε κανένα είχαν μπει στο 99 με το σκεπτικό δεν πληρώνουμε και όπου πάει. Εμείς θέλουμε να μπούμε για άλλο λόγο. Γίνεται μία προσπάθεια με όλους τους πιστωτές έχουμε επαφή. Δεν χάθηκε ο κόσμος εάν δεν μπει ο ΟΦΗ στο άρθρο 99. Υπάρχει ένα πλάνο, το οποίο τρέχει 1,5 χρόνο. έχουμε ζητήσει μεγαλύτερη δοσοποίηση σε κάποιους παλιούς ποδοσφαιριστές και συνεχίζουμε να πληρώνουμε. Το μνημόνιο βοηθούσε ομάδες με χρέη άνω των 300 χιλ. Αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημα. Δεν έχει να κάνει το μνημόνιο με το 99. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Το μνημόνιο έχει κάποιες δόσεις. Στο ματς με την Ξάνθη πέρυσι προτελευταία αγωνιστική, ένας ποδοσφαιριστής ενώ ήταν πληρωμένος, μας έστειλε χαρτί γιατί δεν πληρώσαμε τους τόκους μας».

Για το αν έχει στο μυαλό του τη Γ’ Εθνική, ώστε να βρεθεί λύση στα οικονομικά της ΠΑΕ:

«Εμένα προσωπικά ούτε έχει περάσει ούτε θα περάσει ποτέ. Πολλοί περίμεναν ή παρακαλούσαν η ομάδα να σκάσει στα χέρια μου. Είναι κρίμα ένας τέτοιος μεγάλος κόπος να χαθεί. δεν περνάει καν από το μυαλό μου».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στην ομάδα κι εμείς όσο έχουμε την υγειά μας για 24 ώρες θα δίνουμε το παρών. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι δεν είναι προσπάθεια ενός ατόμου να μπορεί να υπάρχει αυτή η ομάδα και να πρωταγωνιστεί. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα μεγάλη δύναμη και όλα θα πάνε καλά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ