ΟΦΗ

Πιθαρούλης, η 15η μεταγραφή του ΟΦΗ

Πιθαρούλης, η 15η μεταγραφή του ΟΦΗ
Πιθαρούλης INTIME SPORTS

Στην 15η μεταγραφή του προχώρησε την Παρασκευή (24/7) ο ΟΦΗ καθώς απέκτησε τον 25χρονο μέσο Γιώργο Πιθαρούλη. "Να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Super League" δήλωσε το νέο απόκτημα της ομάδας του Ηρακλείου. Ολλανδοί τουρίστες στο "Γεντί Κουλέ".

Μια ακόμη μεταγραφή Κρητικού ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στην Γ' Εθνική. Ο Γιώργος Πιθαρούλης επιστρέφει στην ομάδα μετά από 6 χρόνια, καθώς είχε αγωνιστεί εκεί σε νεαρή ηλικία (2007-2009). Ο 25χρονος μέσος εκτός από τον ΟΦΗ στην Super League, έχει περάσει και από τον Πανθρακικό (2009-11), ενώ έχει αγωνιστεί και στην Β’ Ολλανδίας με την Χέλμοντ (2011).

Ο Πιθαρούλης βρέθηκε στα γραφεία του ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ", υπέγραψε το συμφωνητικό του και θα βρίσκεται κανονικά τη Δευτέρα (27/7) στην πρώτη της ομάδας στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε για την επιστροφή του στον ΟΦΗ: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που με ανέδειξε επαγγελματικά στο ποδόσφαιρο. Ο ΟΦΗ είναι τεράστια ομάδα και το ξέρω πολύ καλά αυτό. Πρέπει να επιστρέψει γρήγορα στην Σούπερ Λίγκ γιατί εκεί ανήκει. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και ο προσωπικός μου. Να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ".

Πιθαρούλης, η 15η μεταγραφή του ΟΦΗ

Πρέπει να γνωρίζετε για τον Γιώργο Πιθαρούλη

Ο Γιώργος Πιθαρούλης γεννήθηκε στις 4-6-1990 στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης. Η θέση του είναι αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Επαιξε ποδόσφαιρο στον ΑΟΑΝ και την Κριτσά. Αργότερα στον ΟΦΗ (Σούπερ Λιγκ). Ακολούθησε η Χερσόνησος (Γ’ Εθνική), ο Πανθρακικός (Σούπερ Λιγκ), η Παναχαική (Γ’ Εθνική), η Χέλμουντ (Β’ Ολλανδίας), ο ΑΟΧανιά (Γ’ και Β’ Εθνική) και η Επισκοπή (Β’ Εθνική).

Οι 15 μεταγραφές που έχουν γίνει από τον ΟΦΗ

Οι 15 παίκτες που έχει αποκτήσει μέχρι σήμερα ο ΟΦΗ είναι οι: Περογαμβράκης (επιθετικός), Φαμπίνιο (μέσος), Φραγκουλάκης (μέσος), Μπολάκης (αμυντικός), Δαμιανάκης (αμυντικός),Φαζός (αμυντικός),Κοιλιάρας (αμυντικός), Ραπτάκης (αμυντικός), Τζέκος (επιθετικός), Βλάχος (τερματοφύλακας), Μαρτσάκης (επιθετικός), Γκούμας (μέσος), Παπατζίκος (κεντρικός αμυντικός), Νικολόπουλος (επιθετικός), Πιθαρούλης (κεντρικός αμυντικός και μέσος).

Ολλανδοί τουρίστες στο "Γεντί Κουλέ"

Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί φέτος στην Γ Εθνική, αλλά η ιστορία του αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον του. Κάθε καλοκαίρι αρκετοί τουρίστες φίλοι του ποδοσφαίρου επισκέπτονται το "Γεντί Κουλέ". Ειδικά στην Ολλανδία, λόγω και της μεγάλης παρουσίας του Νίκου Μαχλά, φίλοι του Αγιαξ και της Βίτεσε δεν χάνουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το γήπεδο του ΟΦΗ.

Πιθαρούλης, η 15η μεταγραφή του ΟΦΗ

Όπως το ζευγάρι Ολλανδών το οποίο την Παρασκευή (24/7) έλαβε άδεια από τους ανθρώπους του ΟΦΗ για μερικές φωτογραφίες στο γήπεδο. Οι Ολλανδοί ξεναγήθηκαν στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο και ζήτησαν πληροφορίες για τον ΟΦΗ του σήμερα και το Νίκο Μαχλά τον οποίο έχουν ακόμη στην καρδιά τους. Αμέσως μετά επισκέφθηκαν την μπουτίκ του ΟΦΗ για να αγοράσουν μερικά αναμνηστικά.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ