ΟΦΗ

Πήρε Οικονόμου ο ΟΦΗ

Πήρε Οικονόμου ο ΟΦΗ
Οικονόμου

Στον ΟΦΗ ο Άγγελος Οικονόμου. Ο 22χρονος μέσος, που έπαιζε σε Μπάγερν Μονάχου ΙΙ, Βάλντχοφ Μάνχαϊμ και Στουτγκάρδη ΙΙ, συμφώνησε με την ομάδα του Ηρακλείου.

Από τη Γερμανία στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ ο Άγγελος Οικονόμου. Ο 22χρονος χαφ, που μερικές μέρες νωρίτερα είχε δοκιμαστεί στον ΠΑΣ Γιάννινα, έκλεισε στην ομάδα του Ηρακλείου, υπογράφοντας για 1 χρόνο. Μάλιστα βρίσκεται ήδη στο Καρπενήσι, όπου βάζουν τις βάσεις για τη νέα σεζόν οι Κρητικοί.

Ο Οικονόμου αγωνιζόταν όλα αυτά τα χρόνια στη Γερμανία. Γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 1995 στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε στην Πιερία. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και δεξί μπακ, είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ17 και Κ19 και έχει περάσει από τη δεύτερη ομάδα της Μπάγερν Μονάχου. Μάλιστα, είχε φορέσει το περιβραχιόνιο στα ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως επίσης και σε παιχνίδια του πρωταθλήματος Νέων της Μπουντεσλίγκα.

Πήρε Οικονόμου ο ΟΦΗ
Οικονόμου

Αξιοσημείωτο ότι έκανε προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα, όταν ήταν προπονητής στους Βαυαρούς ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Το 2016-2017, δηλαδή τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πήγε στην Βάλντχοφ Μάνχαϊμ, στο πρώτο μισό, ενώ στο δεύτερο μισό έπαιξε στη δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης.

Πριν από αρκετά χρόνια ο νεαρός μέσος αναγκάστηκε να πάει στο Μόναχο, εξαιτίας της απόσπασης σε ελληνικό σχολείο που πήρε ο πατέρας του, Νίκος Οικονόμου, που είναι γυμναστής. Με την απόκτησή του ο ΟΦΗ προσθέτει μια καλή λύση στον άξονα.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
2013-2014 Μπάγερν ΙΙ 9
2014-2015 Μπάγερν ΙΙ 28
2015-2016 Μπάγερν ΙΙ 7
2016-2017 Βάλντχοφ Μάνχαϊμ -
2016-2017 Στουτγκάρδη ΙΙ 10

Η 11Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΦΗ

Ο Άγγελος Οικονόμου είναι για τον ΟΦΗ η 11η μεταγραφή. Είχαν προηγηθεί οι Δημήτρης Σιώπης, Μανώλης Μονιάκης, Νίκος Ζιαμπάρης, Γιάννης Ποτουρίδης, Μάριο Μάρτος, Αλέξης Περογαμβράκης, Νίκος Κουσκουνάς, Σέρχιο Λεάλ, Αρμίτσε Ορτέγκα και Θανάσης Παπατόλιος.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ