ΟΦΗ

Πήρε Μητρόπουλο ο ΟΦΗ

Πήρε Μητρόπουλο ο ΟΦΗ
Μητρόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου προχώρησε την Τρίτη (22/11) ο ΟΦΗ. Ο 26χρονος χαφ υπόγραψε συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει στη Super League.

Περίπου 1,5 μήνα πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο ΟΦΗ προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr. Απέκτησε τον 26χρονο μέσο Παύλο Μητρόπουλο, με θητεία σε ΑΕΚ, Πανιώνιο και Παναιτωλικό. Ο Αιγιώτης έπαιζε μέχρι πρότινος στη Σουηδία, στην Ακρόπολις.

Η συμφωνία έκλεισε το απόγευμα της Δευτέρας (21/11) στην Αθήνα, ύστερα από συνάντηση που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιάννη Πολεμαρχάκη. Το deal ολοκληρώθηκε την Τρίτη (22/11), οπότε και ο ποδοσφαιριστής απέστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του, που έχει διάρκεια για 6 μήνες, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ ανέβει στη Super League.

Πήρε Μητρόπουλο ο ΟΦΗ

(Ο Μητρόπουλος με τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Γιάννη Πολεμαρχάκη)

"Πήραμε ένα παίκτη νικητή"

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ ανέφερε μετά τη συμφωνία: " Πήραμε ένα παίκτη νικητή, που θα μας βοηθήσει στη προσπάθεια που κάνουμε. Τον θέλαμε να έρθει και νωρίτερα, όμως χαίρομαι που τελικά αυτό έγινε τώρα. Του εύχομαι υγεία και επιυχίες με τον ΟΦΗ μας".

"Χαίρεσαι να παίζεις στον ΟΦΗ"

Ο 26χρονος πρώην αρχηγός του Πανιωνίου, δήλωσε: "Το φλερτ με τον ΟΦΗ κρατάει πολύ καιρό. Για διάφορους λόγους δεν ολοκληρώθηκε. Εγινε τώρα και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που τα έχει όλα και καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Ειναι μια ομάδα που χαίρεσαι να παίζεις ποδόσφαιρο. Με ωραίο γήπεδο και κόσμο. Σήμερα αγωνίζεται στην Football league, αλλά πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεται στη Super League".

Ο Μητρόπουλος αναμένεται στο Ηράκλειο τις επόμενες ημέρες, για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ και να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι από την 1η Ιανουαρίου 2017. Γεννήθηκε στις 4 Απριλίου του 1990 στο Αίγιο. Εχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό, ΑΕΚ, Πανιώνιο και στην Σουηδική Ακρόπολις. Εχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στην Εθνική Ελπίδων.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ