ΟΦΗ

Πήρε και Κοιλιάρα ο ΟΦΗ

Πήρε και Κοιλιάρα ο ΟΦΗ
Κοιλιάρας, Κωνσταντινίδης INTIME SPORTS

Μια ακόμα μεταγραφή για τον ΟΦΗ που ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιάννη Κοιλιάρα. Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός θα συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου, Μουράτ Σεροπιάν.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με παίκτες ως επί το πλείστον από την Κρήτη. Ο 27χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός και μέσος Γιάννης Κοιλιάρας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο προπονητής Μουράτ Σεροπιάν τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στην Παναχαική. Η μεταγραφή ανακοινώθηκε και επίσημα την Πέμπτη (16/7) και προστίθεται και αυτή σε εκείνες που έχουν ήδη γίνει (Περογαμβράκης, Φαμπίνιο, Φραγκουλάκης, Μπολάκης, Δαμιανάκης, Φαζός).

''Σημαντική η παρουσία του Σεροπιάν''

Ο Γιάννης Κοιλιάρας ανέφερε για την συμφωνία του με τον ΟΦΗ: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι κομμάτι του ΟΦΗ. Από τη στιγμή που δέχθηκα την πρόταση δεν το σκέφτηκα καν. Ξέρουμε όλοι ότι ο ΟΦΗ δεν αξίζει να παίζει σε αυτές τις κατηγορίες. Ο ΟΦΗ είναι περαστικός από αυτές τις κατηγορίες και θέλω να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια αυτή''.

Ο Κοιλιάρας αναφέρθηκε και στην παρουσία του προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν: ''Για μένα σημαντικό η παρουσία του προπονητή, είχαμε συνεργαστεί στην Παναχαική. Είναι ένας πρόσθετος και σημαντικός λόγος που ήθελα πολύ να συμμετάσχω στην προσπάθεια του ΟΦΗ''.

Αναφερόμενος στον κόσμο της ομάδας σχολίασε: ''Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 100% στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της και να μπορέσει να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ''.

Ο Γιάννης Κοιλιάρας γεννήθηκε στις 9-6-1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηροδότου. Αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ηρόδοτο (Δ Εθνική), ΠΑΝΟΜ (Δ’ Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λίγκ), Τρίκαλα (Γ Εθνική), Παναχαική (Γ’ και Β Εθνική), Εργοτέλη (Σούπερ Λίγκ), Ηρόδοτος (Γ Εθνική).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ