ΟΦΗ

Πετρόπουλος: "Είναι τιμή να παίζεις στον ΟΦΗ"

Πετρόπουλος: "Είναι τιμή να παίζεις στον ΟΦΗ"
INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Πετρόπουλος χαρακτήρισε τιμή του που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στον ΟΦΗ. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο Αντώνης Πετρόπουλος μίλησε στην εφημερίδα Sportday για την επιστροφή του στον ΟΦΗ. Τόνισε ότι είναι τιμή γι΄αυτόν να φοράει την φανέλα του ΟΦΗ και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Αντώνη, γιατί επέλεξες τον ΟΦΗ;

" Εχω πολύ καλές αναμνήσεις από το παρελθόν. Είναι μία ιστορική και μεγάλη ομάδα. Εχω πολλούς φίλους εδώ. Τα τελευταία δύο χρόνια, με τον κύριο Πουλινάκη γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια. Αγωνίζεται για τον ΟΦΗ. Οπως και ο κόσμος του. Ερχόμουν σαν αντίπαλος και με υποδέχονταν όλοι φιλικά. Ακόμη ένας λόγος ήταν η παρουσία του κυρίου Γκατούζο στον πάγκο. Πρόκειται για μία προσωπικότητα παγκόσμιας κλάσης, που μπορούμε να πάρουμε πολλά από αυτόν".

Νιώθεις πως κάτι άφησες στη μέση;

" Ναι, κάπως έτσι. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλα τα παιδιά και να πάμε ακόμη καλύτερα".

Τι θυμάσαι από το παλαιότερο πέρασμά σου από την ομάδα;

" Τη φιλοξενία. Σε όλους τους τομείς. Και τον κόσμο. Πραγματικά βοηθάει πάρα πολύ. Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που δίνει την ευκαιρία σε κάθε παίκτη να αναδειχθεί. Δημιουργεί καριέρες. Είναι μεγάλη εμπειρία και τιμή να παίζεις στον ΟΦΗ. Εχω τεράστια εκτίμηση τόσο στους ανθρώπους του όσο και στους φιλάθλους του".

Ενα μήνυμα που θες να στείλεις στον κόσμο;

" Να είναι κοντά στην ομάδα. Στο "Γεντί Κουλέ" δημιουργούν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα. Και εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ