ΟΦΗ

Περογαμβράκης: "Καλή αντάμωση"

Περογαμβράκης: "Καλή αντάμωση"
Περογαμβράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξης Περογαμβράκης δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΟΦΗ. Δεν συμφώνησε με τη διοίκηση και κατά τα φαινόμενα θα υπογράψει στον Απόλλωνα Σμύρνης. Αποκτήθηκαν οι Μιλοσάβλιεφ, Μασάδο, Κομεσίδης.

Ο ΟΦΗ της νέας σεζόν θα πορευτεί δίχως τον Αλέξη Περογαμβράκη, ο οποίος την περασμένη χρονιά ήταν ο καλύτερος παίκτης. Σε 29 ματς πέτυχε 17 γκολ και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στη Football League. Ο Ηρακλειώτης επιθετικός δεν συμφώνησε με τη διοίκηση και έτσι δεν παραμένει.

Είναι μια σημαντική απώλεια για τον ΟΦΗ, αλλά όπως και να 'χει, πάνω από όλα είναι η ομάδα. Ο "Πέρο" είναι κοντά στην υπογραφή συμβολαίου στον Απόλλωνα Σμύρνης (Football League), ο οποίος του έχει κάνει πρόταση. Μάλιστα ο Περογαμβράκης έγραψε στπον λογαριασμό του στο facebook: " Όλα τα ωραία όνειρα δυστυχώς κάποτε τελειώνουν. Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι λίγο, να είστε πάντα καλά. Για πάντα στην καρδιά μου, καλή αντάμωση...".

Πάντως ο ΟΦΗ συνεχίζει την ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν και προχωρά στις επόμενες μεταγραφές. Οι Κρητικοί απέκτησαν τον 28χρονο αμυντικό Δημήτρη Κομεσίδη, που έπαιζε πέρυσι στην ΑΕΛ. Αποκτήθηκε, ακόμα, ο 34χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Ούγκο Μασάδο, ο οποίος στην Ελλάδα έχει περάσει από Καλλιθέα και ΑΟ Χανιά. Την Παρασκευή (8/7) έγινε γνωστή η απόκτηση του 27χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού, Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ.

Ο ακραίος επιθετικός είχε αγωνιστεί στον Λεβαδειακό, με απολογισμό 43 συμμετοχές και 8 γκολ. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη συμφωνήσει οι Δημήτρης Μάνος και Μάριο Όγκμποε, έχει ανανεώσει ο 39χρονος αμυντικός Ηλίας Κώτσιος, ενώ αποχώρησαν οι Φραγκουλάκης, Ραπτάκης και Σαχινίδης. Στα υπόψιν παραμένει το όνομα του Ισπανού ακραίου επιθετικού, Αρμίτσε Ορτέγκα, που έχει περάσει μια διετία από τον Λεβαδειακό.

Στον 28χρονο ποδοσφαιριστή είχε γίνει αρχικά μια πρόταση, η οποία δεν είχε γίνει αποδεκτή. Από τη μεριά του ο Μηνάς Πίτσος κρέμασε τα παπούτσια του και ανέλαβε τεχνικός διευθυντής στην ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε Μάνο ο ΟΦΗ
Ανανέωσε στον ΟΦΗ ο 41 ετών Κιάσσος
"Βλέπει" Βασιλείου", πήρε Όγκμποε ο ΟΦΗ

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ