ΟΦΗ

Περογαμβράκης: "Ευλογημένος που είμαι αρχηγός του ΟΦΗ"

Περογαμβράκης: "Ευλογημένος που είμαι αρχηγός του ΟΦΗ"
Περογαμβράκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξης Περογαμβράκης, 4ος σκόρερ στο εφετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, δήλωσε ότι είναι ευλογημένος που αποτελεί τον αρχηγό του ΟΦΗ. Ο Ανέστης Νάστος ανέφερε: "Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ εδώ".

Μετά τη νίκη επί του Φωστήρα, με την οποία ο ΟΦΗ εξασφάλισε την άνοδο στη Football League, ο Αλέξης Περογαμβράκης δήλωσε: "Ήταν μια δύσκολη χρονιά. Ξεκινήσαμε με πολλά λάθη, αλλά αυτό είναι το μεγαλείο του ΟΦΗ. Διορθώσαμε μερικά πράγματα και στον β' γύρο ήμασταν αήττητοι.

Δίκαια πανηγυρίζουμε. Από αύριο πρέπει να βάλουμε πάλι τα κεφάλια κάτω γιατί μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά. Ο ΟΦΗ δεν ήξερε από Γ' Εθνική. Παίξαμε σε δύσκολα γήπεδα, με ομάδες που έπαιζαν αντί - ποδόσφαιρο. Αλλάξαμε νοοτροπία και όλα πήγαν καλά. Νιώθω ευλογημένος που είμαι αρχηγός αυτής της ομάδας. Είδατε σήμερα το μεγαλείο του ΟΦΗ. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Με τέτοιο κόσμο του χρόνου δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Ο μέσος του ΟΦΗ, Ανέστης Νάστος, είπε: "Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε δίκαια πρωταθλητές. Συγχαρητήρια σε όλους. Αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα, ότι παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, δουλεύαμε πολύ και δικαιωθήκαμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά ο ΟΦΗ, είναι... ΟΦΗ. Είναι μεγάλη ομάδα. με τέτοιο κόσμο δεν γινόταν να μην τα καταφέρουμε. Ο ΟΦΗ ξαναγεννιέται. Οι καλύτερες μέρες έρχονται. Είναι τιμή μου που αγωνίζομαι στον ΟΦΗ. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΟΦΗ ανέβηκε στη Football League, 1-0 τον Φωστήρα
Έτσι γιόρτασε την άνοδο στη Football League ο ΟΦΗ
Το photostory της ανόδου του ΟΦΗ
Χαμός στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Photo credits: Action images

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ