ΟΦΗ

Πέρασε από του Ζωγράφου ο ΟΦΗ

Πέρασε από του Ζωγράφου ο ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Με το γκολ του Ζντράβκο Πόποβιτς, ο ΟΦΗ πέρασε από του Ζωγράφου επικρατώντας του Ηλυσιακού με 1-0. Περιμένουν την άρση της απόφασης για την αφαίρεση έξι βαθμών οι Κρητικοί.

Στη δεύτερη διαδοχική του νίκη έφθασε ο ΟΦΗ με τον Ζντράβκο Πόποβιτς να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Ηλυσιακό. Οι Κρητικοί πέρασαν με 1-0 από του Ζωγράφου και πλέον αναμένουν την οριστική απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για την αφαίρεση έξι βαθμών που τους έχει επιβληθεί.

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με την μπάλα μετά το σουτ του Περογαμβράκη στο 11ο λεπτό να σταματά την πορεία της προς τα δίχτυα στο δοκάρι της εστίας του Κουρεπίνη. Στο 22', ο γκολκίπερ του Ηλυσιακού έπιασε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν τον απέβαλε τιμωρώντας τον, με κίτρινη κάρτα.

Ο Κουρεπίνης συνέχιζε να αρνείται την παραβίαση της εστίας του από τους Κοιλιάρα, Περογαμβράκη και Πόποβιτς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ωστόσο, δε συνέβη το ίδιο και με τον τελευταίο (Πόποβιτς), ο οποίος στο 55ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ. Ο Κροάτης το έπραξε με εκτέλεση φάουλ απευθείας, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Ηλυσιακού.

Πλέον η ομάδα του Ηρακλείου αναμένει (προς το τέλος του μηνός) την οριστική απόφαση του Διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για την αφαίρεση έξι βαθμών που της έχει επιβληθεί. Η υπόθεση άνοδος στη Football League είναι αντικειμενικά δύσκολη βάσει βαθμολογίας, ωστόσο ενδεχόμενη άρση της απόφασης θα φέρει τον ΟΦΗ πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου του.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κουρεπίνης, Μέξης, Χατζηγιαννακός (90' Φλέγγας), Μπίρης, Σιδηρόπουλος, Γκουτσούλας, Αμανατίδης, Στρίγκας (63' Ξαγοράρης), Σαμπανάι (78' Φούντας), Θανόπουλος, Πουλάκος

ΟΦΗ: Βλάχος (80' λ. τρ. Κασμερίδης), Μπολάκης, Πατηνιώτης, Κώτσιος, Φαζός, Πιθαρούλης, Γκούμας, Κοιλιάρας, Πόποβιτς (90'+2' Πόποβιτς), Περογαμβράκης, Σαχινίδης (73' Τζέκος).Τέλος συζήτησης

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1. Φωστήρας 32

2. Ιάλυσος 29

3. Τριγλία 29

4. Κηφισιά 23

5. Ιωνικός 22

6. Ηλυσιακός 22

7. Εθνικός 20

8. Ερμής Ζωνιανών 18

9. ΟΦΗ 18

10. Αστέρας Βάρης 17

11. ΠΑΟ Κρουσσώνα 14

12. Ατρόμητος Πειραιά 12

13. Γλυφάδα 9

14. Ηράκλειο 9

15. Άλιμος 7

16. Επισκοπή 6

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ