ΟΦΗ

Παρέμεινε στον ΟΦΗ ο Μπολάκης

Παρέμεινε στον ΟΦΗ ο Μπολάκης
INTIME SPORTS

Ο Μανόλης Μπολάκης επέλεξε να αγωνιστεί στον ΟΦΗ την επόμενη σεζόν και εξέφρασε την επιθυμία του να βοηθήσει ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου.

Η αναγέννηση του ΟΦΗ θα αρχίσει από την Football League 2 και η διοίκηση επιθυμεί να διατηρήσει τον κορμό των νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναδείχθηκαν στο δεύτερο γύρο της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ένας από αυτούς, ο Μανόλης Μπολάκης, επέλεξε να παραμείνει στο ρόστερ του Ομίλου και να μην αναζητήσει την τύχη του σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Eνας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της νέας γενιάς του ΟΦΗ, ο Μανόλης Μπολάκης, θα παραμείνει στο ρόστερ της κρητικής ομάδας και στην Γ Εθνική.

Ο 21 ετών (20-10-1994) δεξιός οπισθοφύλακας της κρητικής ομάδας απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε από τη νέα διοίκηση του ΟΦΗ και θα παραμείνει στις τάξεις της ομάδας. Στη συνάντηση που είχε ο νεαρός αμυντικός με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη, ο τελευταίος του έκανε γνωστό ότι όραμα της νέας διοίκησης του ΟΦΗ είναι τα νέα παιδιά που αναδείχθηκαν από τα σπλάχνα της ομάδας, να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας που θα δημιουργηθεί, για να επιστρέψει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.

Στόχος της νέας διοίκησης του ΟΦΗ είναι μετά τον Μπολάκη να κλείσουν θετικά και οι υποθέσεις των Δαμιανάκη και Φαζού, στους οποίους έχει γίνει αντίστοιχη πρόταση. Να σημειωθεί ότι ο Μανόλης Μπολάκης είχε 8 συμμετοχές στην προηγούμενη αγωνιστική χρονιά στον ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκενώ οι πολύ καλές του εμφανίσεις έφεραν και την κλήση του στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ