ΟΦΗ

Παρελθόν και ο Παπατζίκος από τον ΟΦΗ

Παρελθόν και ο Παπατζίκος από τον ΟΦΗ
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Τις πρώτες του αποδεσμεύσεις από το υπάρχον ρόστερ ανακοίνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΟΦΗ. Μετά τον Ευσταθίου, για τον οποίο είχατε ενημερωθεί προ ημερών, δεν συνεχίζει στην ομάδα του Ηρακλείου ούτε ο Αλέξανδρος Παπατζίκος.

Παρελθόν αποτελούν από τον ΟΦΗ δυο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό Αλέξη Παπατζίκο και τον 24χρονο ακραίο επιθετικό Χρήστο Ευσταθίου. Σε επικοινωνία που είχε τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ Γιώργος Βλαστός με τους δυο ποδοσφαιριστές, τους έγινε γνωστό ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας.

Ακόμη, επαφή έγινε και με τον Δήμο Τζέκο, με αφορμή το αίτημα που έχει καταθέσει ο 28χρονος επιθετικός, προκειμένου να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ για προσωπικούς και καθαρά οικογενειακούς λόγους. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καρδίτσα, και εκείνο που του μετέφερε ο Γιώργος Βλαστός, είναι ότι ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει να καλύψει μεταγραφικά το κενό του και αν τα καταφέρει, τότε ο παίκτης είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ