ΟΦΗ

Παραιτήθηκε ο Μανουσάκης

Παραιτήθηκε ο Μανουσάκης

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε γνωστή στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (23/1) ο Ανδρέας Μανουσάκης. Τι ανέφερε στη γραπτή του δήλωση και τι συζητήθηκε στο ΔΣ.

Δεν συνεχίζει στον ΟΦΗ από τη θέση του προέδρου ο Ανδρέας Μανουσάκης. Την απόφασή του έκανε γνωστή στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (23/1).

Μάλιστα με γραπτή του δήλωση ανέφερε: ''Για περίπου ένα μήνα βρέθηκα στη προεδρία της ομάδας με μοναδικό στόχο να βοηθήσω για να γίνει το όνειρο όλων μας πραγματικότητα και ο ΟΦΗ να αλλάξει σελίδα. Παρόλο που αυτό δεν κατέστη δυνατό παρέμεινα ως και σήμερα για καθαρά λειτουργικούς λόγους έχοντας μπροστά μου ένα δικαστικό Γολγοθά και ένα αβέβαιο μέλλον, μη υπολογίζοντας ποτέ το προσωπικό κόστος και αναλαμβάνοντας τις ευθύνες.

Ακολούθησα την ίδια πορεία που έχω βαδίσει όλα αυτά τα χρόνια για τον ΟΦΗ, αδιαπραγμάτευτα έστω και αν τώρα έχω οικογένεια και σαφώς δεν είναι όπως παλιά.

Αποχωρώντας από την θέση του προέδρου δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές που οι περισσότεροι ξεπέρασαν τα όρια τους για να βοηθήσουν την ομάδα. Το προσωπικό που όντας απλήρωτοι 10 και 15 μήνες παραχώρησαν ακόμα και τον μισό μισθό που θα έπαιρναν για τις γιορτές, στους ποδοσφαιριστές για να μείνει το σωματείο «ζωντανό».

Τους προπονητές των ακαδημιών που και αυτοί με τις ίδιες συνθήκες δίνουν μάχη για το πιο ζωντανό κύτταρο της ομάδας. Όλους τους συντοπίτες μας επιχειρηματίες που έχουμε ταλαιπωρήσει αφάνταστα και ειδικά τον κ. Φραγκουλάκη της ASTERION SECURITY, το πρακτορείο του κ. Βάμβουκα, τον κ. Μπαμιεδάκη και πολλούς άλλους που δεν μπορώ να αναφέρω.

Τέλος ευχαριστώ όλο τον απλό κόσμο της ομάδας που ήταν πάντα παρών, σε χαρές και πίκρες.

Η ομάδα μας ότι και να γίνει δεν θα χαθεί, θα λυτρωθεί, θα εξαγνιστεί και θα ξαναβρεί την αξιοπρέπεια και το δρόμο της, όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες.

Ζητώ συγνώμη για ότι μπορούσα να κάνω ή να αποτρέψω και δεν το έπραξα, είναι όμως ένα κεφάλαιο που μένει ανοικτό.

Υ.Γ. Προσωπικά έχω συρθεί στα δικαστήρια δεκάδες φορές για τον ΟΦΗ. Ποτέ όμως από ομιλίτη και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω…''.

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΣ

Διοικητικό συμβούλιο διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (23/1) στο γραφεία της ΠΑΕ με τις κυριότερες αποφάσεις που πάρθηκαν να είναι οι εξής:

1. Ψηφίστηκε ομόφωνα να προβεί η διοίκηση σε κάθε νόμιμη ενέργεια σχετικά με τα οικονομικά της ΠΑΕ μέσα από διαχειριστικό έλεγχο.

2. Παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου ο κ. Μανουσάκης Ανδρέας και την επόμενη Δευτέρα θα γίνει συμβούλιο για την ανάδειξη νέου προέδρου.

3. Έγινε εκτενής συζήτηση για τα οικονομικά θέματα και κατατέθηκαν προτάσεις για την ανεύρεση νέων οικονομικών πόρων.

* Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει γνωστός ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτός θα είναι ο Νίκος Μαχλάς.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ