ΟΦΗ

Παπαδόπουλος: "Αγαπώ τον ΟΦΗ, αλλά δεν θα μείνω με το συναίσθημα"

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ÁÑÇÓ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, άφησε στον "αέρα" το μέλλον του στην ομάδα και υποστήριξε ότι θα παραμείνει εάν διαπιστώσει βελτίωση στα οργανωτικά θέματα.

Ο ΟΦΗ έχει απεμπολήσει εδώ και καιρό τις ελπίδες του για άνοδο από τη Stoiximan.gr Football League στη Super League. Ωστόσο, η ομάδα του Ηρακλείου παλεύει σε κάθε ματς. Μετά τη Λαμία, σταμάτησε και τον Άρη. Με το ίδιο σκορ, μάλιστα (1-1). Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ωστόσο, δεν ξεκαθάρισε το μέλλον του καθώς υποστήριξε ότι αγαπά τον ΟΦΗ, αλλά δεν θα μείνει με το συναίσθημα.

Υπενθυμίζεται, ότι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι και η Κέρκυρα.

"Δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Είχαμε την πρωτοβουλία και ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Έγινε ένα τρελό ματς. Χάσαμε φάσεις σημαντικές.

Είχαμε και άγχος και έλλειψη καθαρού μυαλού, αλλά και επιπολαιότητα. Ισοφαριστήκαμε και στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε το ματς. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Το αποτέλεσμα δεν συμφέρει καμία ομάδα. Εμείς θέλαμε να βγούμε τρίτοι για την αξιοπρέπεια και το πρεστίζ. Συνεχίζουμε και όπου φτάσουμε. Η ομάδα μου άξιζε την νίκη.

Είχε πάρα πολλή ζέστη σήμερα. Αν ήμασταν πιο σοβαροί θα πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ. Αγαπώ τον ΟΦΗ και το έχω αποδείξει. Δεν θα μείνω όμως με το συναίσθημα. Χρειάζεται όραμα. Μία λέξη σκέφτομαι συνέχεια: Οργάνωση. Έχω μιλήσει ξεκάθαρα με την διοίκηση και αν υπάρξουν οι προϋποθέσεις, θα μείνω. Χρειάζεται οργάνωση. Ο ΟΦΗ πρέπει να φύγει από αυτή την κατηγορία", υποστήριξε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ