ΟΦΗ

"Παλεύει" να μην διαλυθεί ο ΟΦΗ, παίζει με ΑΟΧ Κισσαμικό

FOOTBALL LEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Νάστος, ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Η μία προσφυγή διαδέχεται την άλλη, η αποστολή με τον ΑΟΧ Κισσαμικό είναι λειψή και το μέλλον είναι αβέβαιο. Ο ΟΦΗ διανύει ξανά δύσκολες στιγμές, όπως και τη σεζόν 2014-2015.

Τη σεζόν 2014-2015 ο ΟΦΗ "κατέρρευσε". Δεν άντεξε, αποσύρθηκε από τη Super League και υποβιβάστηκε στη Γ' Εθνική. Η εταιρεία "καθάρισε" από χρέη και οφειλές και 2,5 χρόνια μετά... μια από τα ίδια. Η μία προσφυγή διαδέχεται την άλλη και το μέλλον της ΠΑΕ είναι αβέβαιο.

Άγγελος Χαντί, Μάριο Μάρτος, Αρμίτσε Ορτέγκα, Μάριος Όγκμποε και Νίκος Ζιαμπάρης κινήθηκαν νομικά κατά της ΠΑΕ. Από αυτούς, μόνο ο τελευταίος θα παίξει το Σάββατο (6/1, 15.00) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Σε συνομιλία που είχε με τον Νίκο Παπαδόπουλο, τού ξεκαθάρισε ότι εφόσον πληρωθεί θα την αποσύρει.

Κόντρα στην ομάδα των Χανίων οι "μελανόλευκοι" θα παίξουν με 14-15 "μάχιμους". Το ζητούμενο, όμως, είναι τι γίνεται από εδώ και πέρα... Αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση, και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα κάνουν προσφυγή και θα φύγουν. Στο Βαρδινογιάννειο βρέθηκαν την Παρασκευή (5/1) και οπαδοί.

Όχι για να... κράξουν, αλλά για να συμπαρασταθούν σε αυτούς που έχουν απομείνει. Η επόμενη εβδομάδα δεδομένα θα είναι "καυτή". Η σεζόν για τον ΟΦΗ ξεκίνησε με φιλοδοξίες, αλλά εξελίσσεται με πολύ άσχημο τρόπο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Στην 18άδα ο Νίκος Παπαδόπουλος συμπεριέλαβε και τους Περογαμβράκη - Μονιάκη, οι οποίοι είναι τραυματίες. Διαθέσιμοι είναι οι: Στρέζος, Παναγιώτου, Φαζός, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Περογαμβράκης, Μάνος, Κουτσιανικούλης.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Δερμιτζάκης, Λεάλ, Οικονόμου, οι παίκτες που έχουν κάνει προσφυγή (Ορτέγκα, Μάρτος, Χαντί, Ογκμποε) και ο Ρούσσος που έχει αποχωρήσει.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ