ΟΦΗ

Παίρνουν ενημερότητες στον ΟΦΗ

Παίρνουν ενημερότητες στον ΟΦΗ
Μαχλάς INTIME SPORTS

Μέρος των χρημάτων που είχε μαζέψει ο Νίκος Μαχλάς δόθηκαν την Πέμπτη σε εφορία και ΙΚΑ ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ να εξασφαλίσει τις ενημερότητες και να κάνει μεταγραφές. Προσπάθεια να πειστούν να μείνουν οι Μακρής, Στάθης, Τριποτσέρης.

Ο Νίκος Μαχλάς αποκάλυψε στην διάρκεια της Τετάρτης πως έχει βρει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ το οποίο θα διαθέσει άμεσα για κάποιες υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΟΦΗ ενώ κάλεσε όλους όσους αγαπούν την κρητική ΠΑΕ να βοηθήσουν την κατάσταση.

Μια μέρα μετά μέρος αυτών των χρημάτων, περισσότερα από 80.000 ευρώ δόθηκαν την Πέμπτη σε εφορία και ΙΚΑ και ο ΟΦΗ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εξασφαλίσει στην διάρκεια της Παρασκευής ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

Δείχνοντας έτσι ότι πλην του αγωνιστικού, μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού με 4-0 εκτός έδρας, ο ΟΦΗ το παλεύει και σε διοικητικό επίπεδο.

Με την καταβολή των χρημάτων που έγινε από πλευράς ΟΦΗ προς την εφορία κατάφερε να παραμείνει στην ρύθμιση για τα χρέη στο δημόσιο.

Με του που εξασφαλίσουν τις ενημερότητες στον ΟΦΗ θα είναι σε θέσει να δρομολογηθούν αρκετές μεταγραφικές υποθέσεις που έχει σχεδιάσει ήδη ο Νίκος Μαχλάς με την απόκτηση αρκετών ποδοσφαιριστών είτε ελεύθερων, είτε δανεικών.

Την ίδια ώρα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε με τους Μακρή, Τριποτσέρη και Στάθη προκειμένου να παραμείνουν στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, αφού πρώτα λάβουν ένα σημαντικό ποσό έναντι των οφειλομένων τους.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ