ΟΦΗ

ΠΑΕ ΟΦΗ σε Εργοτέλη: "Μεμονωμένο περιστατικό"

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΦΗ, οπαδοί EUROKINISSI SPORTS

Ως μεμονωμένο περιστατικό που έγινε εκτός γηπέδου χαρακτηρίζει η ΠΑΕ ΟΦΗ το περιστατικό με τις πέτρες που έπεσαν στο Γεντί Κουλέ, στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Υπερβολικές χαρακτήρισαν τις αναφορές των ανθρώπων του Εργοτέλη οι επιτελείς του ΟΦΗ, αναφορικά με πέτρες που έπεσαν στην θύρα 6 του Γεντί Κουλέ, στο περιθώριο του προ ημερών αγώνα των δύο ομάδων. Το περιστατικό αυτό έγινε από άτομα έξω από το γήπεδο και δεν επηρέασε το παιχνίδι σύμφωνα με τους "μελανόλευκους".

"Είναι κάτι που το καταδικάζουμε, καθώς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τους φίλους του Εργοτέλη, τους οποίους μάλιστα φιλοξενήσαμε στο γήπεδο μας" ανέφεραν στον ΟΦΗ και πρόσθεταν: " Το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να αμαυρώσει την όμορφη ποδοσφαιρική εικόνα που δημιούργησαν 6 και πλέον χιλιάδες θεατές".

Στον ΟΦΗ ανέφεραν ότι οι άνθρωποι του Εργοτέλη θα έπρεπε να συμπεριλάβουν στην ανακοίνωσή τους την ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο Γεντί Κουλέ, με 6 χιλιάδες κόσμο και γεμάτες εξέδρες, την οποία έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι αγώνες μεταξύ συγγενών και φίλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ