ΟΦΗ

ΠΑΕ ΟΦΗ: "Γελάει ο κόσμος"

ΠΑΕ ΟΦΗ: "Γελάει ο κόσμος"
ΟΦΗ, Απόλλων ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Βράζουν" στον ΟΦΗ με τη διαιτησία του Μακρυπόδη στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. "Αποφάσεις που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας και την αισθητική μας, γελάει ο κόσμος" αναφέρουν.

Παράπονα από τη διαιτησία του Μακρυπόδη έχει η ΠΑΕ ΟΦΗ, για τις αποφάσεις του στον ηττημένο (1-0) αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Κρητικοί διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν έδωσε ο ρέφερι από την Αχαΐα στην τελευταία φάση του αγώνα. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: " Για τις διαιτητικές αποφάσεις της Ριζούπολης, που προσβάλουν τη νοημοσύνη μας και την αισθητική μας, δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Γελάει ο κόσμος! Υποβαθμίζεται το ποδόσφαιρο και όσοι το υπηρετούμε.

Ενα όμως είναι βέβαιο. Ο ΟΦΗ θα προβεί στις κινήσεις που πρέπει να κάνει στα αρμόδια όργανα, ώστε κάποιοι να αντιληφθούν ότι δεν μπορούν να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ΟΦΗ. Το VIDEO του αγώνα και ότι χρειάζεται, είναι ήδη στην διάθεση εκείνων που πρέπει. Οσοι είδαν το παιχνίδι, κατάλαβαν ότι η ομάδα μας είναι στον δρόμο της επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ.

Και αυτήν την πορεία, δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς".

Νιόπλιας: "Αν είναι και οι άλλες έτσι..."

Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε ότι αν και οι άλλες ομάδες της κατηγορίας είναι όπως ο Απόλλων, ο ΟΦΗ δεν έχει μέτρο σύγκρισης. Αναλυτικά όσα είπε: "Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να το χάσουμε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι. Το χάσαμε χωρίς να μας κάνουν σουτ και ευκαιρίες. Χωρίς υποψία φάσης. Πρέπει να συγχαρούμε τον Απόλλωνα, μαγκιά του που μας νίκησε έτσι.

Το καλό είναι ότι είμαστε καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάπου αλλού τη νίκη. Παρότι ήμουν μακριά, έτσι όπως φάνηκε, θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα πέναλτι στο τέλος. Αν και οι υπόλοιπες ομάδες είναι έτσι, είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα. Αυτό που είδα, μου έδωσε πολύ κουράγιο και θέληση να συνεχίσουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Με Κάσσο ο Απόλλων, 1-0 τον ΟΦΗ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ