ΟΦΗ

"Όποιος δεν μπορεί, να φύγει από τον ΟΦΗ"

"Όποιος δεν μπορεί, να φύγει από τον ΟΦΗ"
Φαμπίνιο INTIME SPORTS

Ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έστειλε την Τετάρτη (18/11) η διοικούσα επιτροπή της ομάδας: "Όποιος παίκτης δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος, να το πει και να αποχωρήσει".

Στην προπόνηση του ΟΦΗ την Τετάρτη (18/11) βρέθηκαν εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννης Πολεμαρχάκης και ο Γιάννης Τσακαλάκης. Αμφίότεροι μίλησαν στους παίκτες πριν από την έναρξη της προπόνησης.

"Ο στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία και όποιος παίκτης δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το βάρος, να το πεί και να αποχωρήσει . Η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με όσους πιστεύουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια σε όλα τα επίπεδα μέχρι σήμερα, για να μπορέσει ο ΟΦΗ να σταθεί ξανά στα πόδια του και δεν είμαστε διατεθειμένοι να πετάξουμε όλο αυτό που έχει γίνει μέχρι σήμερα τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Δεν θα ανεχθούμε ξανά μια αδιάφορη εμφάνιση. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει με νίκες για να μείνει στο στόχο που έχει θέσει" ήταν μερικές από τις αναφορές που έγιναν στην ομιλία των μελών της διοικούσας επιτροπής προς τους ποδοσφαιριστές.

*Χωρίς τους Φαμπίνιο, Πόποβιτς, Περογαμβράκη, Φραγκουλάκη και Κουσίδη, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι με τον Ερμή Ζωνιανών. Την Πέμπτη (3μμ) και την Παρασκευή (3μμ) η ομάδα θα προπονηθεί στις Δαφνές, σε γήπεδο με πλαστικό τάπητα.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το πρωί (11 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ