ΟΦΗ

Οπαδοί του ΟΦΗ έβαψαν το "Γεντί Κουλέ"

Οπαδοί του ΟΦΗ έβαψαν το "Γεντί Κουλέ"
ΟΦΗ, γήπεδο, Γεντί Κουλέ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ έδειξαν την αγάπη τους για την ομάδα. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, στον ελεύθερο χρόνο τους, προχώρησαν στο βάψιμο του γηπέδου, σε τοίχους, κερκίδες, κάγκελα, αλλά και στα αποδυτήρια.

Τα... καλά του ετοιμάζεται να φορέσει το "Γεντί Κουλέ", στο πρώτο παιχνίδι για τη νέα σεζόν στη Football League. Την Κυριακή (6/11, 16.00) η ομάδα του Ηρακλείου αντιμετωπίζει την Καλλονή, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Οι φίλαθλοι που θα δώσουν το παρών στο "Γεντί Κουλέ" θα έχουν την ευκαιρία να το δουν φρεσκοβαμμένο, με το μαυρόασπρο χρώμα να κυριαρχεί και το πορτοκαλί στους διαδρόμους. Εδώ και αρκετές εβδομάδες, 15 περίπου φίλοι του ΟΦΗ αφιλοκερδώς, στον ελεύθερο χρόνο τους, προχώρησαν στο βάψιμο του γηπέδου, σε τοίχους, κερκίδες, κάγκελα, αλλά και στα αποδυτήρια.

Οπαδοί του ΟΦΗ έβαψαν το "Γεντί Κουλέ"

Από εκεί και πέρα, έχουν γίνει σοβαρές παρεμβάσεις στο γήπεδο από τη διοίκηση. Η τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης σε όλες τις εξέδρες, αλλά και οι συντηρήσεις που έγιναν σε μεταλλικές κατασκευές, τόσο στις εξέδρες (κάγκελα, πόρτες κλ.π.), όσο και στα αποδυτήρια.

Στην τελική της φάση είναι και η τοποθέτηση των διαφημιστικών πινακίδων περιμετρικά του γηπέδου, μεταξύ των οποίων θα είναι η Stoiximan.gr, μεγάλος χορηγός της ΠΑΕ.

Οπαδοί του ΟΦΗ έβαψαν το "Γεντί Κουλέ"
TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ