ΟΦΗ

Όλη η ιστορία του ΟΦΗ σε οκτώ λεπτά

FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ËÁÌÉÁ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ÏÖÇ - ËÁÌÉÁ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δείτε σε ένα video διάρκειας οκτώ λεπτών την ιστορία του ΟΦΗ, έτσι όπως προβλήθηκε στην εκδήλωση για να τιμηθεί ο Ευγένιος Γκέραρντ, με αναφορές στα σημαντικότερα επιτεύγματα της πορείας. (video)

Ο ΟΦΗ έχει ένα στόχο την τρέχουσα σεζόν κι αυτός είναι να επιστρέψει στη Super League. Μάλιστα, το "σύνθημα" δόθηκε κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο "Γεντί Κουλέ" για να τιμηθεί ο πρώην προπονητής του "Ομίλου" και μία εκ των εμβληματικότερων προσωπικοτήτων της ομάδας του και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ευγένιος Γκέραρντ.

Κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης - στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και οι νέες φανέλες - προβλήθηκε στο γήπεδο του Ηρακλείου κι ένα βίντεο διάρκειας οκτώ λεπτών στο οποίο παρουσιάζεται ολόκληρη η ιστορία του ΟΦΗ.

Μάλιστα, στο βίντεο που ετοίμασε η κυρία Ρένα Σκουρογιάννη για την ΚΡΗΤΗ TV, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά σε στιγμές που σημάδεψαν την πορεία της Κρητικής ομάδας (πιο χαρακτηριστική η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 1987).

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ VIDEO:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ