ΟΦΗ

Όλα για όλα με Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ

Όλα για όλα με Παναθηναϊκό ο ΟΦΗ
ΟΦΗ, Βουό ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρώτη του νίκη στο Κύπελλο φιλοδοξεί να κατακτήσει την Τετάρτη (30/11, 19.30) ο ΟΦΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο "Γεντί Κουλέ". Διαθέσιμος ύστερα από ένα μήνα ο βασικός φορ, Πατρίκ Βουό.

Αναμέτρηση με... άρωμα Super League το βράδυ της Τετάρτης (30/11, 19.30) στο "Γεντί Κουλέ". Ο ΟΦΗ κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Στην πρεμιέρα η ομάδα του Ηρακλείου ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και για να ελπίζει σε πρόκριση πρέπει να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Νιόπλιας είναι σε θέση να υπολογίζει έπειτα από ένα μήνα τον βασικό του επιθετικό, Πατρίκ Βουό, ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στην τελευταία προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Κοιλιάρας, ο οποίος έχει προσβληθεί απο ίωση και τέθηκε εκτός αποστολής. Το ίδιο και ο Κώτσιος, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και θεραπεία.

Ο προπονητής του ΟΦΗ άφησε εκτός και τους Κασμερίδη, Όγκμποε, Μάνο, Μάσάδο, Βρετό, Τουγλή, Μπολάκη και Χίζι, ενώ την αποστολή απαρτίζουν οι: Δάφκος, Δερμιτζάκης, Μίκιτς, Βαλλιάνος, Κομεσίδης, Οστοΐτς, Χαντί, Φαζός, Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Νάστος, Αντουκόρ, Κιάσσος, Μπουρσέλης, Ροβίθης, Κοντογιάννης, Μανιαδής.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά την προπόνηση της Τρίτης (29/11) αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο «Λατώ», όπου και θα παραμείνει. Θα γευματίσει το μεσημέρι της Τετάρτης εκεί και το απόγευμα θα μεταβεί στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η βαθμολογία του 3ου Όμιλου

1) Απόλλων Σμύρνης 3 (1-0)

2) Ηρακλής 1 (0-0)

3) Παναθηναϊκός 1 (0-0)

4) ΟΦΗ 0 (0-1)

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ