ΟΦΗ

Οι εκλεκτοί του Παπαδόπουλου για το ντέρμπι με τον Άρη

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΦΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Παπαδόπουλος, ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, επι κρητικού εδάφους για το παιχνίδι με τον Αρη, που θα γίνει την Κυριακή (17/12, 17:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι εκλεκτοί του Παπαδόπουλου για το ντέρμπι με τους "κίτρινους".

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (15/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ, επι κρητικού εδάφους για το παιχνίδι με τον Αρη, που θα γίνει την Κυριακή (17/12, 17:00) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Ισπανός, Αρμίτσε Ορτέγκα, που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, δεν κατάφερε να προπονηθεί και έμεινε εκτός αποστολής. Ετσι, προστέθηκε στις απουσίες που έχει ο ΟΦΗ, λόγω τραυματισμού (Ορτέγκα, Κοιλιάρας, Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου,Περογαμβράκης), από το παιχνίδι της Κυριακής.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το Σάββατο (16/12) το πρωί, αεροπορικώς από το Ηράκλειο για την Θεσσαλονίκη και θα κάνει το μεσημέρι στην συμπρωτεύουσα την τελευταία προπόνηση, πριν το παιχνίδι. Η αποστολή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο την Δευτέρα (18/12) το πρωί.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Κουτσινικούλης, Λεάλ.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες Ορτέγκα, Κοιλιάρας, Μάρτος, Μονιάκης, Οικονόμου, Περογαμβράκης και οι Παναγιώτου, Πλευράκης και Κοντογιάννης.

ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ

Πατέρας έγινε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, καθώς η σύζυγος του, έφερε στον κόσμο, ένα υγιέστατο αγοράκι. Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εύχεται στον Βασίλη και τη σύζυγο του, να του ζήσει το νεογέννητο και να το δουν όπως πραγματικά επιθυμούν.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ