ΟΦΗ

Οι 25 παίκτες του ΟΦΗ που πάνε Καρπενήσι

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017 - 2018 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΟΦΗ EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε 25 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του ΟΦΗ για το Καρπενήσι. Εκεί θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ενώ θα δοθούν και τρία φιλικά παιχνίδια, με Παναχαική (9/8), Τρίκαλα (12/8) και Κισσαμικό (16/8).

Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (5/8) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, στο Ηράκλειο, και την Κυριακή (6/8) το βράδυ αναχωρεί για το Καρπενήσι. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 19 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό, θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με Παναχαική (9/8), Τρίκαλα (12/8) και Κισσαμικό (16/8).

Μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία θα συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Σε αυτήν μετέχουν 25 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους:

TΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Γιώργος Στρέζος, Γιάννης Δερμιτζάκης, Μανώλης Παπαδάκης, Γιάννης Παναγιώτου

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μανώλης Φαζός, Γιάννης Κοιλιάρας, Δημήτρης Κομεσίδης, Δημήτρης Σιώπης, Μανώλης Μονιάκης, Νίκος Ζιαμπάρης, Γιάννης Ποτουρίδης, Μανόλης Μπολάκης, Παναγιώτης Νηστικάκης

ΜΕΣΟΙ

Ανέστης Νάστος, Αγγελος Χαντί, Μάριο Μάρτος, Βαγγέλης Πλευράκης, Γιώργος Κοντογιάννης, Νίκος Πουρτουλίδης

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Αλέξης Περογαμβράκης, Δημήτρης Μάνος, Μάριος Ογκμποε, Νίκος Κουσκουνάς, Σέρτζιο Λεάλ, Αρμίτσε Ορτέγκα.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2017 - 2018 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Λεάλ EUROKINISSI SPORTS

* Στην αποστολή του ΟΦΗ που μεταβαίνει το Καρενήσι μεταβαίνουν συνολικά 35 άτομα, μαζί με ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, φυσικοθεραπευτές κ.λ.π).

* Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχει και ένα ακόμη παίκτης της Κ19 του ΟΦΗ, ο Παναγιώτης Νηστικάκης (1998), ο οποίος μετείχε στις ποπονήσεις του ΟΦΗ απο το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

* Ο Μανόλης Περδίκης (1999) ο οποίος επίσης συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα του ΟΦΗ, μετά την επιστροφή της ομάδας απο το Καρπενήσι θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την ανδρική ομάδα, με απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου και θα αγωνίζεται στην Κ19 του ΟΦΗ.

* Να σημειωθεί ότι με απόφαση της τεχνικής ηγεσίας του ΟΦΗ, ο 19χρονος μέσος Στέλλιος Μανιαδής θα παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ