ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε αποχωρήσεις επτά ποδοσφαιριστών

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ΟΦΗ προχώρησε στην πρώτη εκκαθάριση στο ρόστερ του, αφού ανακοίνωσε την αποχώρηση επτά ποδοσφαιριστών.

Ο ΟΦΗ μετά τα συγκλονιστικά μπαράζ με τον Πλατανιά και την εξασφάλιση της θέσης του στη Super League 1 της επόμενης χρονιάς, έχει ξεκινήσει για τα καλά τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Έπειτα από την ανανέωση του συμβολαίου του Σωτηρίου έως το 2021, σειρά έχουν οι αποχωρήσεις.

Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν ένα... γενναίο ξεκαθάρισμα στο ρόστερ τους, καθώς δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαια επτά ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποτελούν παρελθόν από τους "ασπρόμαυρους". Ο λόγος γίνεται για τους Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Πατρίκ Βουό, Δημήτρη Κομεσίδη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Παύλο Κυριακίδη, Τάσο Παπάζογλου και Μανώλη Παπαστεριανό.

Ο ΟΦΗ μέσω της επίσημης ανακοίνωσής του ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία. Οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους παίκτες, των οποίων το συμβόλαιο λήγει, συνεχίζεται κανονικά και θα υπάρξουν ανακοινώσεις ανανεώσεων ή αποχωρήσεων το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τουςποδοσφαιριστές Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Πατρίκ Βουό, Δημήτρη Κομεσίδη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Παύλο Κυριακίδη,Τάσο Παπάζογλου και Μανώλη Παπαστεριανό. Καθένας απ' αυτούς είχε το δικό του μερίδιο στην επίτευξη του στόχου της ομάδας.Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφερανστον ΟΦΗ και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ