ΟΦΗ

Ο τρελός πανηγυρισμός του Γκατούζο

Ο τρελός πανηγυρισμός του Γκατούζο

Το νικητήριο γκολ του Πετρόπουλου στις καθυστερήσεις έκανε τον Τζενάρο Γκατούζο να ορμήσει εντός αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσει, με τα ιταλικά ΜΜΕ να τον αποθεώνουν (video).

O Tζενάρο Γκατούζο έζησε έντονα την πρεμιέρα της Super League από τον πάγκο του ΟΦΗ και στο 92ο λεπτό συντελέστηκε έκρηξη χαράς μέσα του, με τον Αντώνη Πετρόπουλο με κίνηση κλασικού σέντερ φορ να ανοίγει το σκορ και τον "Ρίνγκιο" να εισβάλλει στο γήπεδο για να τον αγκαλιάσει.

Όπως ήταν λογικό ο πανηγυρισμός του έγινε θέμα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν ειδική αναφορά στον εκρηκτικό πρώην άσο της Μίλαν.

"Στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα ως προπονητής του ΟΦΗ, ο Ρίνο Γκατούζο είναι ήδη ένας μύθος μεταξύ των οπαδών της νέας του ομάδας.

Ο χαρακτήρας του, η ορμητικότητά του και η δίψα του για νίκη ξεπήδησαν στο 92ο λεπτό όταν ο Πετρόπουλος διέλυσε το τείχος του Παναιτωλικού, που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε σταματήσει τα παιδιά του Ρίνγκιο.

Ο πρώην ροσονέρο δεν δίστασε και έτρεξε μέσα στο γήπεδο για να αγκαλιάσει τους παίκτες του. Όπως τον παλιό καιρό", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Gazzetta dello Sport" αναφορικά με το πώς έζησε ο Ιταλός προπονητής το πρώτο του ματς στον πάγκο του ΟΦΗ.

Δείτε το video με τον Γκατούζο να γίνεται ένα με τους παίκτες του:

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ