ΟΦΗ

Ο Στάθης και το συμβόλαιο που λήγει

Ο Στάθης και το συμβόλαιο που λήγει
Στάθης INTIME SPORTS

Τα δεδομένα σχετικά με τον Γιάννη Στάθη και το θέμα της παραμονής του στον ΟΦΗ. Νοκ άουτ ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα ο Απόνιο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης και Μεϊτέ.

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Γιάννης Στάθης, με εισήγηση του Παύλου Δερμιτζάκη, κατέβηκε στο Ηράκλειο και υπόγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015.

Έχει, δηλαδή, το δικαίωμα να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα από τον Ιανουάριο, καθώς στο τέλος της σεζόν εκπνέει το συμβόλαιό του. Φέτος έχει αγωνιστεί σε επτά αγώνες της ομάδας του Ηρακλείου, σε όλες στο αρχικό σχήμα.

Όταν ο Τζενάρο Γκατούζο επέλεγε το 3-5-2, τον χρησιμοποιούσε ως εσωτερικό μέσο, ενώ στο 4-4-2 ως δεξιό οπισθοφύλακα, που είναι και η φυσική του θέση. Αυτός και ο Μιλιάζες είναι πρώτοι σε ασίστ (από δύο). Μένει να φανεί τι απόφαση θα πάρει το επόμενο διάστημα ο Αθηναίος ποδοσφαιριστής. Αν δηλαδή προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας με τους Κρητικούς ή εξετάσεις το ενδεχόμενο να ψάξει για άλλη ομάδα.

Νοκ άουτ ο Απόνιο

Σε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς υποβλήθηκε ο Απόνιο, που δεν αποκλείεται να λείψει έως και έναν μήνα. Θεραπεία συνέχισαν και οι Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Μεϊτέ, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν. Εκτός εξακολουθεί να είναι και ο τραυματίας Κάλαϊτζιτς.

Την Κυριακή (30/11) ο ΟΦΗ μεταβαίνει στα Γιάννινα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και ο Γκατούζο ζήτησε σοβαρότητα και συγκέντρωση προκειμένιου να κατακτηθούν βαθμός ή βαθμοί.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ