ΟΦΗ

Ο Γκατούζο, ο Ρινόκερος και ο... Μινώταυρος!

Ο Γκατούζο, ο Ρινόκερος και ο... Μινώταυρος!
INTIME SPORTS

Λίγο πριν το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε στην "Gazzetta dello Sport" για το "Γεντί Κουλέ" που θυμίζει... Σαν Σίρο, τη σύγκρουση με τον Μινώταυρο-Ολυμπιακό αλλά και για τους Ιντσάγκι-Κόντε!

"Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα που δεν πρέπει να υποτιμηθεί. Είναι εδώ και 10 χρόνια που δεν καταφέρνουν να νικήσουν σε πρεμιέρα πρωταθλήματος αλλά παίζουμε στην έδρα μας και εδώ η εξέδρα είναι πραγματικά εκρηκτική", ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφορικά με το πρώτο επίσημο παιχνίδι του στον πάγκο του ΟΦΗ και συνέχισε:

"Το στάδιο χωράει 9.000 θεατές αλλά μοιάζουν 100.000, θυμίζει Σαν Σίρο. Ακούγονται πολύ. Έπειτα έχουμε τη Βέροια και πάλι εντός έδρας και την τρίτη αγωνιστική υπάρχει ένα ματς φωτιά στην έδρα του Ολυμπιακού. Ακριβώς όπως στο λαβύρινθο κόντρα στον Μινώταυρο.

Έχω ένα εξαιρετικό επιτελείο ενώ ο ΟΦΗ έχει έναν πρόεδρο με μεγάλη καρδιά. Πιστεύω θα τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα.

Δεν έχω υποσχεθεί τίποτα, μόνο ότι θα έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία. Μαζί με εμένα υπάρχουν γενναίοι ναύτες. Το μοτο μου είναι λίγα λόγια και πολλές πράξεις".

Φυσικά, πέρα από το δικό του ντεμπούτο στη Super League, ο Γκατούζο (που στη χώρα μας του έχουν κολλήσει ήδη το παρατσούκλι "Ρινόκερος" σε μία ελεύθερη μετάφραση του ιταλικού "Ρίνο") δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη Μίλαν η οποια έδωσε και αυτή το χρίσμα του πρώτου προπονητή σε μία μεγάλη ποδοσφαιρική δόξα της, τον Φίλιπο Ιντσάγκι.

Ο Γκατούζο, ο Ρινόκερος και ο... Μινώταυρος!

"Αγοράστε έναν τοπ παίκτη για τον Ιντσάγκι", είναι η έκκληση του Τζενάρο Γκατούζο για τη νέα Μίλαν,

"Η Μίλαν είναι μέσα στο αίμα μου και υποφέρω ακόμα για αυτή την ομάδα. Γνωρίζω το ταμπεραμέντο και τη δύναμη του Πίπο, θα επιβάλλει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα.. Εάν του έπαιρναν και έναν τοπ παίκτη...

Όσον αφορά στην πώληση Μπαλοτέλι έχω να πω πως πρόκειται για μεγάλο παίκτη αλλά θα πρέπει να μάθει πως μέσα σε μία ομάδα δεν υπάρχουν παιδιά και αποπαίδια".

Κληθείς τέλος να μιλήσει για τον άλλοτε συμπαίκτη του σε Μίλαν και εθνική Ιταλίας Αντρέα Πίρλο αλλά και τον νέο εκλέκτορα της "σκουάντρα ατζούρα", Αντόνιο Κόντε, υπογράμμισε:

"Ο Πίρλο έχει διαγράψει μία εκπληκτική καριέρα. Ο Κόντε είναι νικητής, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την εθνική ομάδα".

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ