ΟΦΗ

Ο Τσόρι, ο Παπαβασιλείου και η απολογία του ΟΦΗ

Ο Τσόρι, ο Παπαβασιλείου και η απολογία του ΟΦΗ
ΟΦΗ INTIME SPORTS

Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Superleague βρέθηκαν την Πέμπτη (19/2) οι νομικοί του ΟΦΗ, προκειμένου να απολογηθούν για τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Βαρύ το κατηγορητήριο.

Στα γραφεία της Superleague έδωσε το παρών την Πέμπτη (19/2) η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ, για να δώσει τις εξηγήσεις της αναφορικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά το ματς της ομάδας του Ηρακλείου με τον Παναθηναϊκό.

Οι Κρητικοί κατηγορούνται για εκτόξευση κροτίδων, αντικειμένων, μπουκαλιών, για τα συνθήματα σε βάρος του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και για τη ρίψη τσιμέντου που βρήκε τον επιμελητή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Οι νομικοί του ΟΦΗ ανέφεραν πως ο Παπαβασιλείου επρόκειτο για μέλος της ''χρυσής γενιάς'' του ΟΦΗ που κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και πως δεν ήταν στόχος των φιλάθλων. Μάλιστα, στην υπερασπιστική γραμμή έγινε αναφορά στο μεταλλικό αντικείμενο που βρήκε τον Τσόρι Ντομίνγκες στην Τούμπα, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ότι δηλαδή ο Δικέφαλος τιμωρήθηκε για αυτό μονάχα με πρόστιμο. Υπενθυμίζεται, ωστόσο, ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας παρενέβη και ζήτησε να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο με πρόστιμο αλλά και να δώσει δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών. Η απόφαση είναι πιθανό να εκδοθεί και εντός της ημέρας.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ