ΟΦΗ

Ο Τσάλος πρόεδρος στον ΟΦΗ, υπέγραψε ο Παπαδόπουλος

Ο Τσάλος πρόεδρος στον ΟΦΗ, υπέγραψε ο Παπαδόπουλος
Τσάλος, Παπαδόπουλος

Ο ΟΦΗ θα πορευτεί από εδώ και στο εξής με νέο διοικητικό συμβούλιο και πρόεδρο τον Φώτη Τσάλο. Υπέγραψε ο προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος, παραμένει τεχνικός διευθυντής ο Ηλίας Κώτσιος.

Με νέο διοικητικό συμβούλιο και νέο πρόεδρο θα πορευτεί η ΠΑΕ ΟΦΗ 1926 από εδώ και στο εξής. Όπως προέκυψε από τη γενική συνέλευση της Δευτέρας (24/7), στο Δ.Σ. μπήκαν νέα άτομα και αργότερα πρόεδρος εξελέγη ο Φώτης Τσάλος.

Πρόκειται για επιχειρηματία από το Ηράκλειο, που βγαίνει μπροστά για να ηγηθεί της νέας προσπάθειας. Η δομή του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, έχει ως εξής:

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος: Φώτης Τσάλος

Αντιπρόεδρος: Γιάννης Δανδάλης (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ)

Μέλη: Αντίπας Σηφάκης, Μανόλης Κουμαντάκης, Μανόλης Ορφανάκης, Κώστας Ζερβάκης, Δημήτρης Καλαιτζάκης.

ΤΣΑΛΟΣ: "ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ 650.000 ΕΥΡΩ"

Ο Φώτης Τσάλος μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ για τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει την απόφαση να συμμετάσχει δυναμικά στην τρέχουσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είπε: «Είναι ένα σημαντικό ποσό για την εποχή, αυτό που θα βάλω, αλλά η ομάδα χρειάζεται χρήματα και είναι ένα στοίχημα για μένα.

Από τις πρώτες συζητήσεις ήμουν ενωτικός με όλους τους μετόχους, την συμμετοχή των οποίων οικονομικά και ηθικά ζήτησα και θα έχω, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει με το ποσό των 650 χιλ. ευρώ που είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι μια καλή αφετηρία. Οσοι θέλουν η ομάδα να μείνει σε κρητικά χέρια, πρέπει να είναι μαζί μας στην προσπάθεια αυτή. Μπήκα μπροστά στον ΟΦΗ γιατί πιστεύω στις δυνατότητες μου και θέλω να κάνω δουλειά και έργο. Δεν έχω κανένα πίσω μου. Είμαι ένα λαϊκό παιδί, δουλεύω πολύ και θα συνεχίσω να το κάνω».

Ο Φώτης Τσάλος, έχει την εμπειρία του ποδοσφαίρου, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια, ασχολείται με ομάδες του Ηρακλείου. Είναι 45 ετών, γέννημα θρέμμα Ηρακλειώτης και ασχολείται με τις εισαγωγές, αλλά και με τουριστικές επιχειρήσεις.

Ο Τσάλος πρόεδρος στον ΟΦΗ, υπέγραψε ο Παπαδόπουλος
Τσάλος, Παπαδόπουλος

ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΑΛΟΥ: "ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ"

Ο Φώτης Τσάλος μίλησε στους ποδοσφαιρισρτές του ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, η οποία ήταν κλειστή. «Κουμάντο κάνει ο Παπαδόπουλος και του έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη. Θέλω μια ομάδα που θα βγάζει ψυχή στο γήπεδο και θα την ευχαριστιέται ο κόσμος. Οποιος δεν πιστεύει στην άνοδο, τότε δεν πρέπει να είναι μαζί μας.

Η διοίκηση θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε. Θα είμαστε κοντά σας και το εννοώ αυτό που λέω. Πάμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο του ΟΦΗ χαρούμενο και να φέρουμε τηην ομάδα εκεί που της αξίζει»

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά από συνάντηση που είχε την Τρίτη (25/7) με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Φώτη Τσάλο, ο Νίκος Παπαδόπουλος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους. Το ίδιο συνέβη και με τους συνεργάτες του. Τον Νίκο Καραμπετάκη (βοηθός προπονητή), τον Νίκο Αμανατίδη (γυμναστής) και τον Γιώργο Γαυγιωτάκη (προπονητής τερματοφυλάκων).

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΩΤΣΙΟΣ

O Ηλίας Κώτσιος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας, όπως ανακοινώθηκε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Τσάλο.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ