ΟΦΗ

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ τραυματίστηκε στο φιλικό για τον Γκέραρντ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΓΚΕΡΑΡΝΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
Τσάλος EUROKINISSI SPORTS

Άτυχος στάθηκε ο Φώτης Τσάλος στο φιλικό που δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (20/11) προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ. Χτύπησε στο γόνατο και πήγε στο νοσοκομείο.

Στο ιστορικό φιλικό της Δευτέρας (20/11) προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος, στάθηκε άτυχος. Χτύπησε στο γόνατο και αναγκάστηκε να πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Εκφράζεται μάλιστα η ανησυχία ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά (ρήξη χιαστού).

Περισσότερα για την ακριβή κατάσταση της υγείας του θα γίνουν γνωστά την Τρίτη (21/11). Στον χαιρετισμό του για τον Γκέραρντ ο Τσάλος, και με αφορμή το φιλικό στο "Γεντί Κουλέ", ανέφερε:

"Φίλες και φίλοι, αγαπητοί προσκεκλημένοι, λαέ του ΟΦΗ. Θα αποφύγω τα τυπικά και θα «περάσω» αμέσως στην ουσία: Είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσά σας. Είναι τιμή μου, να έχω κοντά μου «ιερά τέρατα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι τιμή μου, να βρίσκομαι ανάμεσα στην ζωντανή ιστορία του ΟΦΗ. Είναι τιμή μου, να μιλώ για τον Ευγένιο Γκέραρντ, έχοντας συγχρόνως κοντά μου τον Αλεσάντρο Ίσις, τον Βέρα, τον Τσινό, τον, Πουρσανίδη, τον Σηφάκη και όλα τα παιδιά που σήκωσαν τον Όμιλο μας ψηλά. Είναι τιμή μου που γεννήθηκα ΟΜΙΛΗΤΗΣ, είναι τιμή, που είμαι ΟΦΙΤΖΗΣ, είναι τιμή που είμαι ένας από εσάς.

Σήμερα βρισκόμαστε εδώ, για τον Ευγένιο μας. Τον δικό μας άνθρωπο. Τον προπονητή που μαζί με τον αείμνηστο ηγέτη μας, Θεόδωρο Βαρδινογιάννη, μας έκαναν μεγάλους. Έκαναν τον ΟΦΗ τη μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα της Ελλάδας. Και μπορεί η απουσία τους να κόστισε για αρκετά χρόνια, όμως να είστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε και σύντομα. Με οδηγό την εμπειρία και έχοντας αλλάξει ρότα, το καραβάνι έχει ξεκινήσει.

Ο ΟΦΗ θα βρεθεί εκεί που ανήκει, στην Α’ Εθνική. Μην φοβάστε, μην έχετε επιφυλάξεις. Είμαι εδώ, μαζί σας, μαζί με τον κόσμο του ΟΦΗ θα πάμε εκεί που ανήκουμε!! Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίσω. Μαζί με το λαό του ΟΦΗ, τους μετόχους που επιτέλους πρέπει να μπουν μπροστά, είναι η ευκαιρία μας, που τόσα χρόνια περιμέναμε. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Είναι η πιο σημαντική χρονιά κομβικά για την ιστορία του ΟΦΗ. Ή τώρα ή ποτέ..
Βλέπετε ότι κάτι γίνεται. Κάτι αλλάζει. Χρειαζόμαστε τη σπίθα για να πάρουμε φωτιά και η οποία θα μεγαλώσει!! Και από αυτό το βήμα, θέλω να το «Φωνάξω», ελάτε να πάμε ξανά τον ΟΦΗ μας μπροστά. Να θυμηθούμε τις ένδοξες στιγμές του παρελθόντος. Όλοι μαζί!! Όπως τότε που σηκώσαμε το Κύπελλο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Όταν σε αυτό εδώ το γήπεδο ρίχναμε στο καναβάτσο την Ατλέτικο Μαδρίτης, στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική βραδιά της πόλης μας. Όταν σε αυτό εδώ το γήπεδο, τα παιδιά του Ευγένιου είχαν δημιουργήσει απόρθητο Φρούριο. Ήταν η έδρα μας, ήταν το Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ έχει την τύχη, να οδηγείται αγωνιστικά από τον καλύτερο προπονητή της κατηγορίας. Τον Νίκο Παπαδόπουλο. Πνευματικό παιδί του Ευγένιου Γκέραρντ και αυτό λέει πολλά. Είναι ο βασικός λόγος που θα οδηγήσει την ομάδα στην Super League. Είναι ο λόγος που και οι παίκτες πρέπει να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει. Δείτε τι γίνεται σήμερα: Όλη η ποδοσφαιρική ιστορία της Ελλάδας, βρίσκεται εδώ, να τιμήσουν τον προπονητή μας, να τιμήσουν τον μεγαλύτερο επαρχιακό σύλλογο της χώρας. Να τιμήσουν τον δικό μας «Ολλανδό».

Με δική μου πρωτοβουλία, μετονομάσαμε την Θύρα 9 σε Θύρα Ευγένιος Γκέραρντ. Ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για όλα όσα προσέφερε στον ΟΦΗ μας.
Φίλες και φίλοι, κλείνοντας θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ηλία Πουρσανίδη καθώς και σε όλους τους συντελεστές για όλη την προσπάθεια που έγινε προκειμένου να πραγματοποιηθεί η σημερινή εκδήλωση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ποδοσφαιριστές, σε όλα αυτά τα μεγαθήρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν σήμερα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για να τιμήσουν την ιστορία μας. Κυρίως όμως, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ευγένιο Γκέραρντ για όλα όσα μας έδωσε. Ευγένιε, είμαστε τυχεροί που σε έχουμε κοντά μας. Ολλανδέ, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα σε ξεχάσουμε Ποτέ!! ΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: ΖΗΤΩ Ο ΟΦΗ ΖΗΤΩ Ο ΓΚΕΡΑΡΝΤ

Σας ευχαριστώ

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Φώτης Τσάλος"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ