ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πήρε τον Μίκιτς

Ο ΟΦΗ πήρε τον Μίκιτς
Μίκιτς

Σε μια ποιοτική προσθήκη προχώρησε ο ΟΦΗ, που απέκτησε τον Νίκολα Μίκιτς. Ο Σέρβος αμυντικός υπέγραψε για δύο χρόνια και έθεσε ως στόχο την άνοδο στη Super League. Την Τετάρτη (3/8) έκανε την πρώτη του προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο.

Ο Νίκολα Μίκιτς, ο οποίος το περασμένο εξάμηνο έπαιξε στην Super League με την Καλλονή, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον ΟΦΗ. Ο Σέρβος μπακ, που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, θα έχει βασικό ρόλο τη νέα σεζόν στη Football League. Γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 1985 στη Σερβία.

Εχει ύψος 1.82 και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ερυθρό Αστέρα, ΦΚ Μπέογκραντ, Νάπρεντακ, Ραντίσκι, αλλά και στην Τουρκία με τη Μανίσασπορ. Ο Μίκιτς δήλωσε: " Μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα. Εχω δει το γήπεδο και τους φιλάθλους και πραγματικά απο την πρώτη στιγμή ήμουν πολύ θετικός να έρθω εδώ. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και θα ξεκινήσω τη δουλειά με τους υπόλοιπους παίκτες και το τεχνικό τιμ για να ανεβάσουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ.

Ξέρω απο φίλους και συμπαίκτες μου τι είναι ο ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρέπει να παίζει στην πρώτη κατηγορία. Τα έχει όλα σαν ομάδα. Εχει ένα φανταστικό γήπεδο, ωραίους φιλάθλους, ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο, το οποίο είδα απο κοντά. Αυτή η ομάδα σίγουρα δεν ανήκει στην Β' Εθνική».

Θα δώσω τα πάντα για να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Να επιστρέψω στην μεγάλη κατηγορία. Για αυτό ήρθα σε μια ομάδα που έχει φιλοδεξίες και πλάνο για να κάνει κάτι καλό". Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός έκανε την Τετάρτη (3/8) την πρώτη του προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο. Ετρεξε μόνος του, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα. Απο την Πέμπτη (4/8) θα μπεί σε πιο αυξημένους ρυθμούς και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του τεχνικού επιτελείου.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ