ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πήρε τον Ευσταθίου

Ο ΟΦΗ πήρε τον Ευσταθίου
Ευσταθίου

Στον ΟΦΗ θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Χρήστος Ευσταθίου, που συμφώνησε και υπέγραψε συμβόλαιο. "Οι υπόλοιπες ομάδες θα τα δίνουν όλα για να μας κερδίσουν" υποστήριξε ο 24χρονος εξτρέμ.

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 24χρονος εξτρέμ Χρήστος Ευσταθίου, ο οποίος υπέγραψε τη συμφωνία του με τον ΟΦΗ και θα ενισχύσει την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει στην Γ’ Εθνική. Ο Ευσταθίου, που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, αναφερόμενος στην συμφωνία του με τον ΟΦΗ, τόνισε: «Ξέρω σε ποια ομάδα έχω έρθει. Ο ΟΦΗ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του και επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Αναφερόμενος στο δύσκολο πρωτάθλημα ο Ευσταθίου, τόνισε: «Την κατηγορία την ξέρω, γιατί την έχω παίξει στο παρελθόν με τη Λαμία. Ο ΟΦΗ είναι το μεγάλο όνομα της κατηγορίας και όλοι θα τα δίνουν όλα για να τον κερδίσουν. Θα χρειαστεί προσοχή, αλλά πιστεύω ότι με την ποιότητα που έχει η ομάδα θα τα καταφέρει».

Ο Χρήστος Ευσταθίου γεννήθηκε στις 7/11/1991 στη Θεσσαλονίκη. Αγωνίστηκε την τελευταία περίοδo στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Football league) αλλά έχει παίξει στο παρελθόν και σε Φωκικό (Β’ Εθνική), Γλυφάδα (Β’ Εθνική), Λαμία (Γ’ Εθνική).

Φιλικό την Τετάρτη (26/8) με τον ΠΟΑ

Στο φιλικό παιχνίδι της Τετάρτης (6μμ) με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο στρέφουν την προσοχή τους στον ΟΦΗ. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Ατσαλένιου, που διαθέτει πλαστικό χορτάρι. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματιών Κουσίδη, Περογαμβράκη, Τζέκου, Μαρτσάκη. Δεν θα αγωνιστούν και οι τραυματίες οι Δαμιανάκης και Νικολόπουλος. Ο Μαρτσάκης, που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, ξεκίνησε πρόγραμμα με μεγαλύτερη ένταση και οι επόμενες μέρες θα δείξουν την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ