ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Δερμιτζάκη

Ο ΟΦΗ απέκτησε τον Δερμιτζάκη
Δερμιτζάκης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην απόκτηση του 24χρονου τερματοφύλακα Γιάννη Δερμιτζάκη προχώρησε ο ΟΦΗ. Ο Ηρακλειώτης γκολκίπερ με ύψος 1.93 υπέγραψε συμφωνητικό με τους Κρητικούς και δήλωσε έτοιμος να προσφέρει. Στον ΠΟΑ ο Κοντογιάννης.

Σε μια μεταγραφή με προοπτική για το παρόν και το μέλλον προχώρησε ο ΟΦΗ, ο οποίος απέκτησε τον 24χρονο Ηρακλειώτη τερματοφύλακα Γιάννη Δερμιτζάκη (γενν. 5/11/1992). Έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη και ο ΟΦΗ κινήθηκε για την απόκτηση του υψηλόσωμου (1.93) τερματοφύλακα, ο οποίος την Τετάρτη (10/2) το πρωί υπέγραψε τη συμφωνία του.

Ο Δερμιτζάκης ανέφερε: " Χαίρομαι πραγματικά που θα αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Παρακολουθώ από κοντά την προσπάθεια της ομάδας και θέλω και να βοηθήσω ώστε η ομάδα να ξεφύγει από την Γ Εθνική. Θα δώσω το 100% ώστε ο ΟΦΗ να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Super League. Σε αυτήν την κατηγορία την οποία γνώρισα και εγώ μέσω του Εργοτέλη, θέλω να επιστρέψω και προσωπικά.

Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος και πιστεύω ότι συμβαδίζει με το όραμα της ομάδας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Θα βρεθώ σε ένα γνώριμο για μένα περιβάλλον, καθώς στον ΟΦΗ θα βρω παλιούς μου συμπαίκτες στον Εργοτέλη, αλλά και παιδιά τα οποία γνωρίζω προσωπικά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ορεξάτος να προσφέρω στον ΟΦΗ και πιστεύω ότι όλα θα πάνα καλά".

Το βιογραφικό του

Ο Γιάννης Δερμιτζάκης γεννήθηκε στις 5/11/1992 στο Ηράκλειο. Αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και έχει ύψος 1.93. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στο Μαραθώνα Καλεσών. Αργότερα αγωνίστηκε στο Περιφερειακό με το Γιούχτα. Ακολούθησε η Κ20 του Εργοτέλη και αργότερα (2011) η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου. Με τον Εργοτέλη συμμετείχε τόσο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ όσο και της Football league.

Στον ΠΟΑ ο Κοντογιάννης

Στον ΠΟΑ θα συνεχίσει δανεικός μέχρι τα τέλος της χρονιάς ο 18χρονος μέσος του ΟΦΗ Γιώργος Κοντογιάννης ( γενν.24/7/1998).

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ